Schází vám 3,5mm jack? Nubia Music má hned dva a navíc obří reproduktor

6
Schází vám 3,5mm jack? Nubia Music má hned dva a navíc obří reproduktor
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nubia Music nabídne obrovský hlasitý reproduktor
  • Zaujme i přítomnost dvou separátních 3,5mm jacků

Zatímco Nubia Flip 5G nás designem zaujala, Nubia Music vypadá jako zjevení a nejde zrovna o lichotku. Nubii Music jsme na veletrhu viděli hned ve dvou barevných variantách – křiklavě kanárkově žluté a také ve variantě inspirované pop-artem.

Nubia Music má 2x 3,5 jack a hlasitý reprák na zádech

Výrobce bohužel nebyl zrovna dvakrát vstřícný, co se týká sdělení technických parametrů, přesto i tím málo, co víme, dokázala Nubia Music zaujmout.

V době, kdy se výrobci zbavují jacku na to jde Nubia jinak a nabízí hned dva, Nubia Music tedy bude ideálním telefonem pro páry, které rádi cestují a nerady se dělí o sluchátka. Pokud vás poslech hudby do sluchátek omrzí, můžete si dopřát audio z obrovského reproduktoru na zadní straně. Výrobce uvádí, že je telefon 600× hlasitější než běžný smartphone, čemuž se až nechce věřit. Pro jistotu tak neuvádí ani hlasitost v decibelech.

Aby měl na tolik hudebních zážitků smartphone energii, nabízí poměrně velký akumulátor s kapacitou 5 000 mAh. Výkonu nebude mít novinka zrovna na rozdávání, osazena je procesorem Unisoc SC9863A, kterému sekundují 4 GB RAM. Displej nabídne rozlišení 1 612 × 720 pixelů, zájemce se musí smířit i s nasazením staršího Androidu 13. Potěší snad jen cena, která v přepočtu činí 4 200 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
600x, jo? No tomu se fakt nechce věřit 😁
Jiri Fiala
Jiri Fiala
600X dobra kravina to by řvalo jak PA system :D boze jak vyrobci chtěji ojebat lidi
Mirec5050
Mirec5050
sám výrobca vie že je to len bezvýznamný výkrik do tmy a preto to osadil len hd displejom a 4GB ram...ale ako pre 10 ročné dieťa fajn!
Pc Wifi
Pc Wifi
co je to sakra za hajzl ? Na tyhle odpadni vergly by se mela zakladat jina podznacka, takhle si kurvit zvucne jmeno, ktere nesou i top level modely...
No a cim dokazala vlastne zaujmout ? Marne neco hledam...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze