SAZKAmobil má 9. narozeniny. Přichystal slevy na data a SIM karty

SAZKAmobil má 9. narozeniny. Přichystal slevy na data a SIM karty
Fotografie: SAZKAmobil
  • SIM kartu se 150Kč kreditem lze zakoupit za 99 Kč
  • Sleva ve výši až 30 % je nabízena k datovým balíčkům
  • Veškeré akce platí až do konce dubna

Virtuální operátor SAZKAmobil spustil své služby v síti Vodafone 14. února 2014, od té doby uplynulo už 9 let a při této příležitosti si virtuál připravil několik zajímavých akcí pro své současné a vlastně i možné budoucí zákazníky. „Už devět let pomáháme našim zákazníkům šetřit za volání i datové služby, a proto neustále vylepšujeme naše služby a tarify tak, aby odpovídaly jejich rostoucím nárokům. Jako první z virtuálních operátorů jsme nabídli přístup k síti 5G bez omezení a jsme jediným operátorem, u kterého mají zákazníci možnost zajímavých výher. Aby mohli narozeniny slavit společně s námi, připravili jsme pro ně hned tři zajímavé akční nabídky,“ říká ředitel SAZKAmobilu Jan Schmiedhammer.

Přesuňme se ale k výhodám. V prvé řadě operátor poskytuje slevu na koupi nové SIM karty. Verze se 150Kč počátečním kreditem vás nyní vyjde jen na 99 Kč, což je rozhodně zajímavá nabídka. 51 Kč totiž od operátora dostanete vlastně zdarma. Dále dochází ke zvýhodnění při dokupování dat. Pokud má uživatel balíček s 1 GB či 2 GB, může si shodnou porci dokoupit s 50% slevou, tedy za 50 Kč, respektive 90 Kč.

Poslední akční nabídka se týká vyšších datových balíčků, na které operátor poskytne menší slevu. Týká se to 5GB, 10GB a 50GB datového balíčku.

Data Běžná cena Akční cena
5 GB 350 Kč 240 Kč
10 GB 450 Kč 340 Kč
50 GB 850 Kč 800 Kč

Veškeré akční nabídky SAZKAmobilu jsou platné od 1. března do 30. dubna 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze