SanDisk představil největší microSDXC paměťovou kartu. Pojme 400 GB dat

5
SanDisk představil největší microSDXC paměťovou kartu. Pojme 400 GB dat
  • SanDisk reaguje na stále zvyšující se požadavky na místo v telefonu
  • Náročná 4K videa a snímky ve vysokém rozlišení tak naleznou místo odpočinku
  • Karta nabídne přenosové rychlosti až 100 MB/s pro čtení i zápis

Pokud rádi filmujete svým smartphonem 4K videoklipy, nebo se jen díváte na seriály a filmy ve vysokém rozlišení, jistě víte, jak datově náročné takové soubory jsou. A pokud si v telefonu chcete vytvořit obří multimediální knihovnu, bude se vám hodit nová microSDXC paměťová karta společnosti SanDisk. Ta nabídne mamutí kapacitu 400 GB a nezklamou ani přenosové rychlosti až 100 MB/s pro čtení i zápis. Karta navíc disponuje profilem App Perfomance Class A1, je tedy vhodná i pro spouštění aplikací.

SanDisk microSDXC 400 GB

Cena nové karty je stanovena na 250 dolarů, což v přepočtu znamená zhruba 7 tisíc korun. Jisté je, že novou kartu nebude moci ve svém smartphonu použít každý. Prakticky by měla fungovat ve všech telefonech, které podporují karty až do teoretické výše 2 TB. U většiny současných telefonů, které podporují microSDXC karty do velikosti 256 GB, karta zřejmě fungovat nebude.

Zdroj: sandisk.com

Diskuze ke článku
Řezňýk
Kolik se na to vejde porna?
Mirec
Apple fandové mě poučili, že paměťové karty jsou velké zlo. Nechápu, proč se to furt vyvíjí, když je to na nic, ba přímoškodlivé. I foťáky a kamery by tak mohly mít pevně vestavěné úložiště.
PavelD
Mel jsem dve pametovky od SanDisku a obe do roka odesly. Ted mam od Samsungu a uz pres dva roky drzi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze