Sandisk iXpand nabije váš mobil a zazálohuje fotky

2
Sandisk iXpand nabije váš mobil a zazálohuje fotky
  • Jedná o bezdrátovou nabíječku standardu Qi
  • Při nabíjení dokáže automaticky zálohovat snímky do vnitřní paměti

Snímky pořízené mobilním telefonem bývají často cenné. Zachycují jedinečné situace, které se už nikdy nebudou opakovat. Jenže každé paměťové médium není 100% spolehlivé, ať už jde o vnitřní paměť telefonu nebo paměťové karty. Řešením je nastavení automatické synchronizace snímků do cloudového úložiště, ale to vyžaduje nějaké znalosti a hlavně dobrý tarif na mobilní data. Mnozí také vzdáleným úložištím nevěří co se bezpečnosti týče.

Uživatelsky přívětivější možností je tato nabíjecí podložka od SanDisku. Podporuje standard Qi a patřičně vybaveným telefonům je schopná poskytnout až 10 W. Unikátní je však její další funkce – automatická záloha pořízených fotografií a videí. Nabíječka se s telefonem spojí přes Wi-Fi a stáhne si nově pořízené záznamy. Můžete si dokonce nastavit různé profily pro rozdílné telefony, aby se snímky jednotlivých lidí nemíchaly dohromady.

SanDisk nabízí tuto nabíječku a „zálohovačku“ ve třech provedeních, které se od sebe liší velikostí vnitřního úložiště: 256, 128, 64 GB. Oficiální české ceny nejsou prozatím k dispozici, ve Velké Británii se bude nejvybavenější model prodávat za 130 liber, což by odpovídalo částce přes 3,5 tisíce korun.

Diskuze ke článku
Karol
Bezdrotovu nabijacku mam a pri nabijani sa mi tiez automaticky zalohuje na onedrive. A ked mi nabijacka s telefonom zhori, fotku su stale ok a nie ako pri tomto rieseni ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze