Samsungy Galaxy TabPRO S s Windows a klávesnicí unikají

8

Skomírající segment tabletů by mohl k životu probrat nový operační systém Windows 10. Nové modely totiž velmi pravděpodobně chystá jihokorejský Samsung. Zařadí je do řady TabPRO S a nabídnou nejen oblíbené pero S Pen, ale také připojitelnou klávesnici.

Samsung Galaxy TabPRO S

Na právě začínajícím veletrhu CES 2016 v Las Vegas chystá svou tiskovou konferenci také Samsung. Uskuteční se dnes od 23:00 středoevropského času. Prozatím jsme očekávali jen zajímavé wearables, avšak nyní se objevily první obrázky chystaných tabletů Galaxy TabPRO S, které mají překvapivě nabídnout operační systém Windows 10. Stále totiž ještě platí, že řada Galaxy byla vyhrazena pouze pro Android, avšak je možné, že Samsung vše změní. Připomeňme, že zařízení s Windows Samsung zařazoval pod rodinu ATIV.

Samsung Galaxy TabPRO S

Nové modely by měly konkurovat Surfacům od Microsoftu, neboť displej nabídne úhlopříčku 12 palců a rozlišení 2 560 × 1 440 pixelů, případně vyšší hodnotu 3 840 × 2 400 pixelů. Zbývá dodat, že nasazena bude technologie Super AMOLED. Pod kapotou se má nacházet procesor Intel Core M společně se 4GB operační pamětí. Samsung nezapomněl ani na připojitelný dok s klávesnicí a také oblíbené pero S Pen, které bude schováno v těle tabletu.

Samsung Galaxy TabPRO S

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
'_'
;) ale no samsung ;) žiaden touchwizz ?
Honza
Ty jo o to bude mega zájem o dlaždice :D
Revoluce začíná a Mrkev bude prvá, kdepak android, hahá. 8 bitové kostky jsou "in" a budou ukazovat směr. Chachá.
Honza
Jak programuje Mrkvosoft:

10 plot 10,10
20 draw 0,10
30 draw 10,0
40 draw 0,10
50 print at 0,5;" Dlaždice "
60 end

Huraaaaa, máme nakreslenou jednu 8 bitovou dlažbu :D Pro magůrky a nám podobné bezva OS.
ANO
"Skomírající segment tabletů by mohl k životu probrat nový operační systém Windows 10" ..... to by jej nejdriv museli prizpusobit pro pouziti v tabletech:o) Zatim jediny tabletovy system je W8.1 ......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze