Samsungy Galaxy S9 údajně nabídnou shodné displeje jako řada S8

11
Samsungy Galaxy S9 údajně nabídnou shodné displeje jako řada S8
  • Budoucí vlajkové lodě Samsungu mají nabídnout shodně velké displeje jako letošní modely
  • Zachováno má zůstat mírné zakřivení i využití čelní plochy

Do představení budoucích vlajkových lodí Samsungu zbývá ještě spousta času. Očekávat je můžeme nejdříve v únoru příštího roku. Již nyní se však objevily první informace, které údajně pocházejí od nejmenovaného zdroje z výroby. Tvrdí, že Galaxy S9 a Galaxy S9+ budou nabízet shodně velké displeje jako letošní kousky Galaxy S8 a Galaxy S8+. V případě menšího modelu má tedy jít o displej s úhlopříčkou 5,77 palce a větší verze nabídne displej s 6,22 palci. Nicméně neznamená to, že by Samsung nemohl nic změnit. Očekává se například změna umístění čtečky otisků prstů, která by své místo mohlo najít pod displejem.

Ledacos může napovědět i Samsung Galaxy Note 8, který se představí již v příštím měsíci a má mít displej s o velikosti 6,32 palce. Opět samozřejmě s designem, kdy je displej zakřivený a zabírá drtivou většinu čelní plochy.

Zdroje: theinvestor.co, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Carda
I když přemístí čtečku do předu tak ten displej mě bude štvát kvůli těm videím a příplatkem za asistent který je tady nepoužitelný.
hhj
Dává to všechno smysl, jelikož pravděpodobně S10 už nebude a dočkáme se ohebné řady X
DeX.DC
Spis by se meli vratit k pomeru 16:9 a taky k flat verzi. Kdo potrebuje zakriveni?? To zakraveni si muzou strcit kam slunce nesviti
Dan
Pro ovládání telefonu je poměr stran naprosto ideální, pokud bych mohl volit i mezi variantou 16:9, volil bych stávající poměr. Tlačítko Bixby se dá přemapovat. Zakřivení je čistě o designu a vypadá to fakt pěkně, žádná negativa při ovládání nepociťuji. Pokud někomu vadí design, vybavenost, cena, atd, trh nabízí bezpočet jiných (ale dle mého názoru horších) alternativ.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze