Samsung vydá další kožené varianty Galaxy S4 LTE-A

4

Přestože je Galaxy S4 už téměř rok starý a na dveře již buší jeho nástupce, Samsung nechce loňskou vlajkovou loď ještě pohřbít, a představuje stále nové a nové varianty. Nyní se zdá, že se jihokorejský výrobce shlédl v umělé kůži, která měla svou premiéru u Galaxy Note 3, a snaží se tento materiál dostat do co nejvíce modelů.

Speciální černou edici modelů Galaxy S4 a Galaxy S4 mini, v kompletně černé barvě a zády z umělé kůže, sice již Samsung představil minulý týden v Rusku. V tomto případě se však jednalo o klasickou verzi těchto telefonů. Dnes Samsung přichází s "koženými" verzemi Galaxy S4 LTE-A, která je určena zejména pro domácí jihokorejský trh. Tato verze je vybavena Snapdragonem 800 a podporou LTE-A s rychlostí stahování až 150 Mb/s.

Na rozdíl od ruské Black Edition se Samsung neomezuje pouze na černou a nabídne hned tři barevné varianty. Kromě čistě černé Deep Black se jedná ještě o variantu Rose Gold Black, která kombinuje černou barvu s prvky z růžového zlata a variantu Rose Gold White, která nabídne kombinaci bílé a růžového zlata.

TIP: Samsung Galaxy S4 a S4 mini v černé: známe cenu (aktualizováno)

Všechny tři barevné verze se dostanou na jihokorejský trh počínaje zítřkem a prodávat je budou všichni tři zdejší mobilní operátoři. Zda se dostane i na některé další trhy je v tuto chvíli nejasné, přestože se Samsung Galaxy S4 LTE-A prodává i na některých evropských trzích. U nás jej má v nabídce Vodafone.

Zdroje: sammyhub.com, phonearena.com, phonearena.com