Samsung Galaxy S4 a S4 mini v černé: známe cenu (aktualizováno)

13

Samsung nelení a kromě představování nespočtu nových modelů se snaží propagovat i své modely stávající. Dnes například představil speciální černou edici pro modely Galaxy S4 a Galaxy S4 mini. Ty dostanou do vínku zadní kryty z falešné kůže, kterou známe například z tabletofonů nebo tabletů řady Galaxy Note.

Aktualizováno 10. 2. 2014 - dostupnost na českém trhu

České zastoupení dnes oznámilo dostupnost nových variant na našem trhu. Pokud se vám černé Samsungy Galaxy S4 a Galaxy S4 mini zalíbili, blíží se vaše čekání ke konci. Na našem trhu by se měly objevit již koncem února. Samsung Galaxy S4 se bude prodávat za 14 495 Kč, Galaxy S4 mini pak vyjde na 9 999 Kč.

Původní informace z 31. 1. 2014

Samsung Galaxy S4 - speciální černá

Ruské zastoupení Samsungu dnes oficiálně představilo temně černé varianty populárních modelů řady Galaxy S4. Na první pohled vypadají obě novinky stejně jako doposud dostupné černé verze. Inovace se totiž skrývá až na zadní straně. Oba modely totiž získaly „kožený“ zadní kryt. V uvozovkách píšeme záměrně, neboť je kryt samozřejmě plastový. Samsung pouze na tyto modely použil stejný design, jaký jsme mohli vidět na modelu Galaxy Note 3, případně tabletu Galaxy Note 10.1 (2014). Jde tedy o plastový kryt, který na dálku vcelku zdařile imituje kůži, dokonce nechybí ani švy.

Samsung Galaxy S4 mini - speciální černá

Obě edice vycházejí z modelů s procesory Snapdragon a podporou LTE. Na trh by se v Rusku měly dostat během února za 660 dolarů (cca 13 500 Kč) za Galaxy S4, respektive za 460 dolarů (cca 9 300 Kč) za Galaxy S4 mini. Prozatím nepadlo slovo o případné globální dostupnosti těchto variant.

Zdroje: samsung.com, samsung.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
sadam
Kéž by ten zadní kryt prodávali i na původní S4. Bych ji té mojí mašině koupil i za litr. Ten zadní lesklý origo plast je jediná věc co mi vadí.
Lukáš Meistner
Lukáš Meistner
Nemám rád Samsung už jen z pricipu věci, že ho má každý druhý a je horkotěžko poznat, který je který. Každopárně prodeje chápu. Kombinace černé barvy a falešné kůže je vážně moc pěkná. Přesto neeee. Samsung neeeeee nikdy :)
Lubomír Sopůšek
Lubomír Sopůšek
Falešná kůže? To je spíš falešná falešná kůže, jako vypadá to dobře, ale na dotek nic moc, jako ostatně většina plastů od Samsungu..
Forki
Opravdu? Je smutné, že jim někdo na takové vykutalene triky, s neodladenym systémem, naleti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze