Samsung Unpacked 2014 Episode 2 bude 3. září: dočkáme se Notu 4?

Blíží se veletrh IFA 2014 a s ním i tradiční čas, kdy se představuje další generace oblíbeného tabletofonu Samsung Galaxy Note. Vše nasvědčuje tomu, že ani letošní rok nebude v ničem odlišný. Jihokorejský výrobce již rozeslal pozvánky na svou tiskovou konferenci.

Již tradičně se velká sláva Samsungu uskuteční den před oficiálním startem veletrhu IFA 2014. Událost Samsung Unpacked 2014 Episode 2 se tak uskuteční 3. září v 15:00. Výrobce rovněž prozradil, že tisková konference bude probíhat ve třech světových metropolích naráz. Kromě Berlína také ještě v Pekingu a New Yorku. Pokud nebudete moci být ani na jednom místě, plánuje Samsung i živý přenos.

Samsung Unpacked 2014 Episode 2

Samotná pozvánka využívá možností modelů řady Note. Nejde jen o font, ale také o náhled funkcí, které objeví při stisku tlačítka na S Pen. To vše nahrává tomu, že se za necelý měsíc opravdu dočkáme nového Samsungu Galaxy Note 4, který by měl dle posledních spekulací nabídnout 5,5palcový QHD displej, 16megapixelový fotoaparát či výkonný procesor. Spekuluje se buď o Snapdragonu 805 nebo vlastním Exynosu 5 Octa.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze