Samsung Star II: nástupce legendy přinese WiFi

Legendární Samsung Star se dočká svého nástupce. Nový Star II přinese hlavně lepší výbavu, která se dá spíše označit již za nižší střední třídu, než jako klasický low-end.

Mezi dotykovými telefony je jen málo opravdových legend, ovšem Samsung S5230 Star je rozhodně jednou z nich. Na světě se prodalo více než 30 milionů kusů tohoto zařízení, o čemž jsme vás informovali zde - Samsung Star stále září: již 30 milionů prodaných kusů. Díky Samsungu Star se tak dotykový telefon stal dostupný téměř každému.

Jeho nástupce přinese opět jednoduchý design a bude sázet na nízkou cenu. Ta by v Nizozemsku totiž měla startovat na 125 €, což je v přepočtu zhruba 3 000 Kč. Ovšem výbava je oproti předchůdci značně obohacená. Dotykový kapacitní displej bude mít úhlopříčku 3" při rozlišení WQVGA (400×240 px). Ve výbavě nalezneme překvapivě také WiFi, což ze Staru II bude dělat ještě atraktivnější zařízení. Dále je přítomno Bluetooth, FM rádio, 3,5mm jack konektor, slot na microSD karty nebo 3,2Mpx fotoaparát.

Uvidíme, zda bude nový Star II stejně úspěšný, jako jeho předchůdce. Oficiálního představení bychom se mohli dočkat na MWC v Barceloně. Na trh by poté měl přijít během února, jak už jsem zmínil, v Nizozemí.

Zdroje: portablegear.nl, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze