Samsung spouští novou službu Moje Galaxy Express. Opraví telefon do 48 hodin

7
Samsung spouští novou službu Moje Galaxy Express. Opraví telefon do 48 hodin
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Dostupná bude pro prémiové modely
  • Vztahuje se pouze na Prahu a její okolí do 20 km od hranic města
  • Pokud Samsung nestihne vše ve lhůtě 48 hodin, služba bude pro zákazníka zdarma
  • Jinak stojí 349 Kč

Společnost Samsung rozšiřuje službu Moje Galaxy o Express variantu, která zákazníkům zaručí opravu jejich telefonu Samsung do 2 pracovních dnů. V rámci této lhůty Samsung telefon vyzvedne, opraví a přiveze ho zpět zákazníkovi. Služba platí jen pro záruční opravy prémiových modelů (aktuálně se jedná o Galaxy Note10/10+, Galaxy S10/10+, Galaxy Note9, Galaxy S9/S9+, Galaxy Note8, Galaxy S8/S8+) a její cena je 349 Kč.

Moje Galaxy Express

V případě, že by Samsung nestihl dodat telefon zpět na danou adresu v uvedené lhůtě, služba bude pro zákazníka zdarma. Lhůta 48 hodin v rámci pracovního týdnu začíná převzetím objednávky a telefonu od zákazníka. Služba Moje Galaxy Express se vztahuje na Prahu a její okolí do 20 km od hranic města.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Pěkný
Český servis Huawei záruční výměna baterie, lhůta 3tydny, musí objednat díly a ty přijdou za týdny z Prahy a pak ji vymění. Město OV. Tak jsem šel, koupil si origo baterií z velkoskladu za 170kc a vyměnil za 40minut, zkušenosti se servisem mám. Kéž by tyto služby fungovaly všude do 48h, mimochodem náhradní telefon pro mne neměli.
hhh
ono totiz kvalitni produkt / sluzbu dela hodne i pripadny servis... a tam je to casto ouvej... je fuk esi sony, huawei, samsung,apple... vsude problemy. vyrobce zajima naval ranec za novy foun, pouzivej to a drz rypak.
Absolut NoFak
No jo, to je třeba...
Milan
Služba je za 349 Kč/měsíc? To by znamenalo za 2 roky celkem 8376 Kč, což mi přijde dost (řekněme 1/4 ceny i více).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze