Samsung si pro berlínský veletrh IFA připraví tablet a chytré hodinky

1

Pomalu ale jistě se nám blíží tradiční berlínský veletrh IFA 2016, na kterém budeme opět svědky zajímavých novinek na poli mobilních zařízení. V případě jihokorejského Samsungu se očekává představení nového tabletu a také chytrých hodinek.

Samsung logo

Poměrně nedávno byla hlavním tahákem veletrhu IFA nová generace řady Galaxy Note. Tato tradice byla však v loňském roce ukončena a ani letošek nebude jiný. Chystaný Samsung Galaxy Note 7 se má totiž představit již 2. srpna v New Yorku. Berlínský veletrh si však jihokorejský výrobce nenechá ujít. Objevily se již také spekulace, s čím by zkraje září mohl vyrukovat. Očekává se představení nového tabletu, který by mohl nést označení Galaxy Tab S3. Půjde tak o přímého nástupce současných modelů Tab S2, avšak prozatím neznáme informace o výbavě.

Nepřehlédněte: Vše co víme o Samsungu Galaxy Note 7

Samsung Gear S3 – možná podoba budoucích chytrých hodinek

Druhou, neméně lákavou, novinkou by měly být nové chytré hodinky. Jejich označení Gear S3 patrně málokoho překvapí. O těchto hodinkách už unikla i údajná podoba, byť na nepříliš kvalitních fotografiích z prezentace. Potvrzují však spekulace, které hovoří o tradičním vzhledu připomínajícím klasické náramkové hodinky kruhového tvaru. Ohledně výbavy se počítá s přítomností čipu GPS a nasazen bude operační systém Tizen. Veletrh IFA 2016 se koná od 2. do 7. září, avšak je možné, že si Samsung tiskovku naplánuje například na večer před oficiálním zahájením akce.

Zdroje: sammobile.com, sammobile.com