Potvrzeno: Samsung Galaxy Note 7 se představí 2. srpna

2

O další generaci oblíbených tabletofonů Galaxy Note od Samsungu se hovoří již několik měsíců. Nyní přichází potvrzení termínu premiéry. Jihokorejský výrobce totiž novinářům rozeslal pozvánky.

Samsung Galaxy Note 7
Pravděpodobná podoba Samsungu Galaxy Note 7

Chystaný model ponese název Samsung Galaxy Note 7, a je to z důvodu, že chce výrobce sjednotit číselné označení klíčových modelů. O novince se spekuluje již dlouhou dobu a pokud chcete mít kompletní přehled, určitě nepřehlédněte náš aktualizovaný článek. Ve stručnosti můžeme přiblížit, že se očekává tabletofon s 5,7palcovým Super AMOLED displejem a Quad HD rozlišením, který bude zakřivený. Výkon by měl zajistit zbrusu nový čtyřjádrový procesor Snapdragon 821 a vůbec prvně se na telefonu od Samsungu objeví nový konektor USB-C.

TIP! Samsung nahradí škody poškozených Galaxy S7 Active (aktualizováno)

Samsung

Termín představení byl víceméně také známý, avšak nyní přichází potvrzení přímo od Samsungu. Výrobce novinářům rozeslal pozvánky na akce Galaxy Note Unpacked 2016. Na pozvánce je několik zajímavých indícií. Například můžeme vidět číslovku sedm a jistě poznáte i přítomnost pera S Pen, které k řadě Note neodmyslitelně patří. Samsung Galaxy Note 7 se představí 2. srpna v New Yorku. Výrobce chystá tradiční on-line stream na svých stránkách.