Samsung S8500 Wave: Bada 1.2 začátkem příštího roku

O příchodu vylepšené verze operačního systému Bada 1.2 se spekuluje dlouhé měsíce. Dokonce mezi nadšenci kolují i neoficiální aktualizace, které již obsahují tuto nejnovější verzi Bady. Nová verze přináší grafická vylepšení, zlepšuje výkon a v oblasti zpráv přibyla podpora psaní Swype. Velké změny se přesto bohužel nekonají.

Samsung S8500 Wave v současné době obsahuje operační systém Bada ve verzi 1.0. Nová verze Bada 1.2 by měla přinést především vyšší výkon celého zařízení, přidává vyšší výkon v oblasti grafiky a také se zaměřuje na některé bezpečnostní prvky. Novinkou, na kterou se těší mnoho uživatelů, je obdoba technologie psaní textu Swype. Aktualizace na nový software nyní bude snadnější díky podpoře technologie OTA, která umožňuje aktualizovat přímo z telefonu a odpadá tak nutnost mít po ruce stolní počítač či notebook.

Samsung S8500 Wave
TIP: Přečtěte si premiéru OS Bada v recenzi Samsungu S8500 Wave

Samsung S8500 Wave je velice populární zařízení, které cílí především na uživatele, kteří preferují multimediální výbavu. Také si připisuje jedno prvenství v podobě průkopníka s operačním systémem Bada. Novinka nabídne nejmodernější typ dotykového displeje SUPER AMOLED, výkonný procesor architektury A8 Cortex o taktu 1 GHz. Potěší také skoro celokovové tělo. Hudební nadšenci ocení 3,5 mm jack s výborným zvukovým výstupem. Ani datové technologie nezůstávají pozadu a v tomto ohledu dostaneme to nejlepší - tedy Bluetooth 3.0 a Wi-Fi s podporou standardů b/g/n.

Nová aktualizace bude dostupná skrze synchronizačního klienta Kies. Již začátkem ledna příštího roku by se měli dočkat uživatelé v Evropě, ostatní kontinenty mohou očekávat aktualizaci v průběhu prvního čtvrtletí 2011.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze