Samsung prozradil nové informace o nabíjecí podložce Samsung Wireless Charger Trio

Samsung prozradil nové informace o nabíjecí podložce Samsung Wireless Charger Trio
Fotografie: Samsung
  • Maximální nabíjecí výkon činí 9 W
  • Podložka dokáže nabíjet telefony s ochranným pouzdrem o maximální tloušťce 3 milimetry

Aktualizováno 18. 9. 2020

Nabíjecí podložka s označením Samsung Wireless Charger Trio dokáže simultánně bezdrátově nabíjet až tři zařízení a nyní se objevila na stránkách výrobce. Zde se můžeme dozvědět, že má v sobě podložka integrovaných hned šest nabíjecích cívek a podporuje bezdrátové nabíjení standardu Qi o výkonu až 9 W. Na zařízení si také můžeme všimnout LED indikátorů nabíjení. Rozměry činí 240 x 86 x 15,5 milimetrů a hmotnost 320 gramů. Nabíječka se dokáže automaticky zapnout i vypnout v případě nečinnosti a nemá problém s nabíjením smartphonů v ochranném pouzdře s maximální tloušťkou 3 milimetry. Nabíječka bude k dispozici v černé a bílé barevné variantě.

Původní informace z 17. 9. 2020

V tomto měsíci představená nabíjecí podložka s označením Samsung Wireless Charger Trio dokáže simultánně bezdrátově nabíjet až tři zařízení a nyní se o ní skrze stránky výrobce dozvídáme nové informace.

Podložka má v sobě integrovaných hned šest nabíjecích cívek a podporuje bezdrátové nabíjení standardu Qi o výkonu až 9 W. Na zařízení si také můžeme všimnout praktických LED indikátorů. Rozměry činí 240 × 86 × 15,5 milimetrů a hmotnost 320 gramů. Nabíječka se dokáže automaticky zapnout i vypnout v případě nečinnosti a nemá problém s nabíjením smartphonů v ochranném pouzdře s maximální tloušťkou 3 milimetry. Wireless Charger Trio bude k dispozici v černé a bílé variantě. Dodejme, že doporučená maloobchodní cena činí 2 499 Kč a zakoupit si ji bude možné v Česku republice v první polovině října 2020.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze