Samsung představuje UV nabíjecí schránku, která zničí až 99 % bakterií

4
Samsung představuje UV nabíjecí schránku, která zničí až 99 % bakterií
Fotografie: samsung.cz
  • Podporuje 10W bezdrátové nabíjení standardem Qi
  • Kromě smartphonů umí vydezinfikovat hodinky, brýle a jiné menší předměty

Samsung dnes představil přenosnou antibakteriální UV čističku značky ITFIT s funkcí bezdrátového nabíjení, která se chlubí schopností zničit až 99 % nebezpečných bakterií. Navíc lze využít nejen na smartphony, ale také na hodinky, sluchátka, brýle, dálkové ovladače a jiné menší předměty denní potřeby. Kompaktní a praktické zařízení pojme prakticky všechny typy mobilních telefonů, včetně největšího Galaxy S20 Ultra 5G. Rozměry nabíjecí schránky 228 × 133 × 49,5 mm a hmotnost 369 g ji předurčují i pro využití na cestách.

Samsung UV nabíjecí schránka

UV sterilizátor ITFIT dokáže během 10 minut zlikvidovat až 99 % všech nebezpečných bakterií a choroboplodných zárodků, včetně Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa. Během UV záření svítí zelená dioda vedle tlačítka zapínání čističky. Po uplynutí potřebné doby dioda zhasne. Díky funkci bezdrátového nabíjení (max. 10 W s podporou Qi) je takto možné pohodlně nabít telefon či jiné zařízení.

Praktický design s duálními UV-C lampami umožňuje jak sterilizaci horního, tak spodního povrchu čištěného zařízení. Magnetický kryt zajišťuje těsné uzavření i pocit bezpečí při otevírání a zavírání přístroje, gumové opláštění pak jemné zaklapnutí. UV čističku ITFIT testovaly třetí strany a získala osvědčení od několika nezávislých laboratoří. Nabíjecí schránka je v tuzemsku od dnešního dne ke koupi ve značkových prodejnách Samsungu a na e-shopu www.samsung.cz v bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 499 Kč. Níže si můžete prohlédnout kompletní specifikace.

Barva

Bílá

Kompatibilní modely

Až do velikosti Galaxy S20 Ultra 5G

Počet tlačítek

1

Doba sterilizace

10 min

LED On/Off Mode

Ano

Velikost (šířka × výška × hloubka)

228 × 133 × 49,5 mm

Hmotnost

369 g

Celkový příkon

10 W

Diskuze ke článku
Jiří Sekanina
Jiří Sekanina
Smysluplný výrobek, akorát se divím, že s tím první nepřišel technologický gigant Šitaomi
Karel Kahovec
Karel Kahovec
Kruci, ty oči, automaticky jsem četl "nabíjecí schránku, která zničí až 99 % baterií".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze