Aktualizace pro Galaxy Note II přináší funkci Multi-view

3

Evropská verze hybridního smartphonu Galaxy Note II obdržela toužebně očekávanou aktualizaci firmwaru, která přinesla mimo jiné také funkci Multi-view pro aktivní multitasking. Tato vychytávka dovoluje otevřít dvě aplikace najednou pod sebou, což otevírá nové možnosti.

Můžete tedy najednou sledovat film a brouzdat internetem, případně zapisovat poznámky a listovat galerií. Možnosti jsou omezené pouze vašimi potřebami. V současné době tuto funkci nepodporují všechny aplikace, postupem času by se měl seznam rozšiřovat. Multi-view zde však nabízí mnohem širší využití, než v tabletu Galaxy Note 10.1, kde je k dispozici pouze u 6 aplikací.

TIP: Podívejte se také na preview a naše dojmy z Galaxy Note II.

Aktualizace byla před víkendem dostupná v Rakousku, Belgii, Francii, Německu, Bulharsku, Itálii, Španělsku a Británii, je však dost možné, že se nyní rozšířila i do dalších zemí. Stahovat ji lze skrze program KIES či přístroj samotný. Zařízení prodávaná v obchodech již budou mít firmware aktualizovaný. A co vy, dorazila nová aktualizace i do vašeho Galaxy Note II?

Zdroje: sammobile.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Dotaz
Má NOTE II stejné rozpoznávání psaného textu jako Note 10.1 ?
stepo
Copak uz se tady Note 2 prodava?ze o tom nic nevim.
Comfor

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze