Samsung připravuje 5palcový FullHD displej pro další generaci Androidů

5

Další generace chytrých telefonů s operačním systémem Android dorazí na trh s FullHD displeji, o tom není téměř žádný pochyb. Poslední dobou bloudí internetem informace hned od několika světových výrobců, kteří pracují na nových telefonech s FullHD displeji. Nové zprávy nyní potvrzují, že se v příštím roce můžeme těšit i na Sammsung.

Ten podle zdrojů webu MK News již pilně pracuje na 5palcovém FullHD displeji s technologií Super AMOLED. Prozatím se neví, jakou matici displej využije, může to být jak RGB, tak PenTile. Jistá je naopak hustota pixelů, která se přehoupne přes 400 ppi. Zda už to není přestřelené budeme moci posoudit až po osobním zkoumání testovacích kousků v redakci.

Pětipalcové FullHD displeje jsou již ve výrobě

Je tedy prakticky jistotou, že Samsung osadí novým displejem některá svýá zařízení nové generace, ať už další Galaxy S či Galaxy Note. Čas už na to téměř nastal, jiní výrobci totiž tlačí na pilu. Dočkali jsme se oficiálního představení monstrózního HTC J Butterfly a nemůžeme opomenout ani Oppo Find 5, přičemž oba mají pětipalcové FullHD displeje. Podobné kousky se navíc očekávají i od výrobců LG, Sharp a Sony. Máme se tedy na co těšit.

Zdroje:

Diskuze ke článku
Michael
Zajímavé sledovat kam až to zvětšování "mobilních" telefonů povede.Osobně vidím jako nějaký strop 4 palce,a už to se mi zdá dost.
Lacco
Speje to k jednemu. Displej sa bude musiet zlozit na dve casti. Ma to svoje výhody. Displej moze byt velky v otvorenom stave, a naopak maly v stave zatvorenom. Displej bude zaroven chraneny. Nieco na sposob Sony P, ale bez mezer medzi displejmi. Zakaznici chcu velke displeje. Este ma napadá ohýbací displej. Tam uz technologie na to sú.
Pipo
To nema logiku. Preco neurobia najpr pre tablet full hd.
phill
oni jsou tablety s full hd : asus transformer infinity , acer iconia tab a700 ,ipad 3. a 4. generace (2048 : 1536) a amazon kindle fire hd 8.9

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze