Samsung představil stylové a odolné microSDHC karty

6

Pokud vám dělají problémy dnešní malé a křehké paměťové karty a nejraději byste svá drahocenná data uchovávali v něčem solidnějším, pak pro vás má možná Samsung ideální řešení. Nedávno totiž představil novou řadou svých paměťových karet microSDHC, které vydrží opravdu hodně.

Kromě variabilní velikosti úložiště, která se pohybuje od 2 GB až do 32 GB a přenosové rychlosti až 24 MB/s (pro karty s 4GB a více) tu půjde především o design a materiály, ze kterých je karta vyrobena.

Všechny karty se pochlubí ocelovým pokrytím a celou plejádou ochranných systémů. Karty budou voduvzdorné (s možností přežít pod vodou až 24 hodin), vydrží silný náraz, tlak až 1,6 tuny (pokud vám kartu omylem přejede auto, nic se neděje) a nedostane je ani magnetické pole o síle 10 000 G .

Nové paměťové karty se mají dostat na trh v blízké budoucnosti a najdete je ve všech cenových kategoriích a velikostech. Na obrázku výše se můžete podívat na přesný seznam.

Zdroje: mobileburn.com

Diskuze ke článku
Filip
A k čemu mi budou, když už výrobci upouštějí od slotů na tyto karty. :-)
Nick
Samsung třeba neupustí.
xsarahdi
No keď Samsung dá do SIII slot na microSD karty tak prevalcuje celú konkurenciu o stovky percent !!!

Som Sony(ericsson) pozitív ale to upustenie od microSD kariet sa mi zdá ako krok síce s dobou ale vedľa...mohli mať o úspech postarané s tým NXT dizajnom + microSD karty, bol by to predajný trhák...takto to vidím skôr na zánik ...:(
tabletík
tyto pam.karty od samsungu jsou již dávmo v prodeji.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze