Samsung představil ISOCELL snímač s rozlišením 64 megapixelů. Objeví se v Notu10?

11
Samsung představil ISOCELL snímač s rozlišením 64 megapixelů. Objeví se v Notu10?
  • Senzor ISOCELL Bright GW1 bude díky technologii Tetracell pořizovat 16megapixelové snímky
  • Nový 64megapixelový snímač by se měl dostat do výroby v druhé polovině letošního roku

To, že by Samsung rád rozšiřoval řadu snímačů ISOCELL i do budoucna, potvrzuje rovněž nedávné představení dvojice nových senzorů – 64megapixelového Samsungu ISOCELL Bright GW1 a 48megapixelového ISOCELL Bright GM2. Velikost pixelů u těchto snímačů se zastavila na hodnotě 0,8 μm, což znamená, že by měly být schopny pojmout více světla.

Díky technologii Tetracell skládající čtyři pixely do jednoho bude 64megapixelový senzor Bright GW1 pořizovat výsledné 16megapixelové snímky a jinak tomu nebude ani u 48megapixelového typu ISOCELL Bright GM2, který vytvoří 12megapixelové fotografie. Za dobrého světla může přijít vhod i možnost využít nativního 64megapixelového rozlišení. Pochválit lze také přítomnost Dual Conversion Gain nebo Super Phase Detect autofokus.

Nový 64megapixelový snímač by se měl dostat do produkce někdy v druhé polovině letošního roku, a teoreticky by se tak mohl podívat i do chystaného Samsungu Galaxy Note10.

Diskuze ke článku
Teacher
Pyxel pyčo děs
Blue Sun
Blue Sun
A čínofilní odpad zase jen tupě závidí. :-D :-D
Ale Samsung nemůže za to, že na to nemáte, hlupáčci.
Absolut NoFak
Tak to je hodně megapyxelů. Jen aby to ten Exynos stihl zpracovat, nelagoval a nepřehříval se, protože by to mohlo mít negativní vliv na baterku!
Pesedm
To zase bude nereálných barev.
Ale jo... kupujícím Samsungářům se to líbí... více barev více IN

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze