Ohebný telefon od Samsungu: čekáme a ještě si počkáme

aktualizováno
4
Ohebný telefon od Samsungu: čekáme a ještě si počkáme
  • Ohebný telefon s logem Samsungu by měl být představen v roce 2018
  • Oznámil to šéf mobilní divize jihokorejské společnosti
  • Slova potvrzují i nejnovější spekulace, avšak s konkretizací na konec roku 2018

Aktualizováno 9. 1. 2018

Sága kolem ohebného či skládacího telefonu od Samsungu nekončí. Spekulace kolem případného modelu Galaxy X se objevují již poměrně dlouho a například loni v létě už to vypadalo, že je příchod na spadnutí. Aktuálně přinesl novou informaci server The Electronic Times, který uvádí, že časový harmonogram Samsungu pro přechod od vývoje k výrobě skládacího modelu je již stanoven. Představení by tak mohlo proběhnout na sklonku roku 2018 nebo začátkem roku 2019. Zdánlivě nekonečné čekání nadále pokračuje.

Původní informace z 12. 9. 2017

O ohebných či skládacích telefonech se hovoří již několik let. Běžnou součástí našich životů se však zřejmě stanou až v příští dekádě. První vlaštovky by se však již konečně mohly objevit v příštím roce. Spekulací za poslední roky proběhlo hodně. Například o Samsungu Galaxy X jsme psali několikrát. Právě řada X má být u jihokorejského výrobce spjata s možností telefon skládat či ohnout. Veškeré spekulace se však vytratily do ztracena a zdálo se, že technologie zdaleka není připravena. Nyní nám však svitla naděje díky slovům samotného šéfa mobilní divize Samsungu, Koh Dong-jina.

Ten na tiskové konferenci v Jižní Koreji u příležitosti bližšího představení aktuální novinky Galaxy Note8 uvedl, že Samsung představí skládací smartphone v roce 2018. Dočkat bychom se tak měli možná už za necelý rok. Tentokrát navíc nejde o takřka ničím nepodložené informace, takže lze nabýt dojmu, že by termín příštího roku mohl být pravdivý.

Zdroj: kansascity.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Martin P
Už aby to vyšlo, pak ještě LG a další a konečně příjde nová éra než nudu.
Carda
Jsem zvědav co to bude ale cena bude asi obrovská. :-)
TT
Ja som skor zvedavy kde sa to vyuzije :)
cuck
@TT na záchodě, rolovací displej, můžeš ho číst a pak použít

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze