Samsung poodhalil chytrý prsten. Co by měl umět?

aktualizováno
Samsung poodhalil chytrý prsten. Co by měl umět?
Fotografie: Samsung
  • Prsten bude údajně dostupný v několika různých velikostech a třech barevných úpravách
  • Evidentně bude hrát důležitou roli v oblasti zdravotního monitoringu

Aktualizováno 23. 1. 2024

Server gsmarena.com doplňuje, co by měl chytrý prsten od Samsungu umět. Podle dřívějších úniků se totiž dá očekávat, že bude umět měřit srdeční frekvenci, monitorovat SpO2, sledovat spánek a také stres. Zdá se tak, že se tak schopnostmi vyrovná konkurenci, jako je Ultrahuman Ring nebo Oura Ring a stane se alternativou k chytrým hodinkám.

Původní zpráva z 18. 1. 2024

Na závěr včerejší akce Unpacked, kde byla představena nová řada Galaxy S24 jsme se dočkali rovněž jednoho nečekaného odhalení. V návaznosti na prezentaci o možnostech platformy Samsung Health, jež obdrží četná vylepšení, byl na malou chvíli odhalen také první chytrý prsten Galaxy Ring.

V tuto chvíli prozatím nemáme žádné oficiální informace o tom, co všechno bude tento prsten umět, již nyní je však zřejmé, že bude hrát důležitou roli v oblasti zdravotního monitoringu. Na sociální síti Threads se dnes objevila informace o tom, že se uvedení na trh dočkáme později v tomto roce, kdy bude oznámena rovněž cena. Velmi zajímavá je ale také zmínka deklarující, že je prsten neuvěřitelně lehký, dostupný bude v několika různých velikostech a třech barevných úpravách.

Příspěvek od @greengart
Zobrazit v aplikaci Threads

Diskuze ke článku
Tomáš Tököly
Tomáš Tököly
Kdyby to udělali tak, že to bude automaticky sledovat měřit stavbu těla a všechno to co umí Galaxy watchky aniž by člověk musel dávat sám prst na tu jejich korunku tak by to byla pecka 😀 ale to neudělají si teda myslím, bude to jen náhrada hodinek to taky myslím 🙃 jsem Garmiňák

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze