Samsung oznamuje „Pokročilé S Pen“ s vylepšenou citlivostí i funkcemi

Stylus S Pen nebyl nikdy tak přesný a kvalitní jako v letošním Galaxy Notu 4, respektive Notu Edge. Oproti stylusu v loňské verzi oblíbeného tabletofonu je ten letošní údajně dvakrát přesnější. To však nebrání Samsungu v tom, aby jej i nadále vylepšoval.

Původně vyšlo na tabletnet.cz, autor: Marek Vacovský


Korejci S Pen neustále vylepšují a uvedli, že na trh v budoucnu přijde tzv. „Advanced S Pen“, jež nabídne dvojnásobnou citlivost oproti letošnímu stylusu v Galaxy Notu 4. Schopnosti stylusu pak zástupci dokonce demonstrovali na akci v San Franciscu.

advanced-s-pen

TIP: Samsung Galaxy Note Edge podrobněji: videopohled a fotogalerie

Zástupci Samsungu se kromě toho pochlubili také s tím, že vylepšení se kromě citlivosti dočkají i další důležité parametry, jako je náklon a rotace. Značné vylepšení by se také mělo týkat rozpoznávání psaného písma.

samsung sdc 2014 73-798x310

TIP: Samsung Galaxy Note 4 je naprostou špičkou: dojmy a videopohled

„Advanced S Pen“ bude spolupracovat s tabletofony Galaxy Note 4 a Galaxy Note Edge, s čímž souvisí také update S Pen SDK, na kterém vývojáři pracují a který umožní využívat právě nové funkce. Příslušenství by podle všeho v budoucnu mělo být dostupné klasicky v oficiálních prodejních kanálech Samsungu. 

Zdroj: TheNextWeb