Samsung otáčí, aplikace S Health je nově pro všechny Androidy

7

V dubnu letošního roku jsme vás informovali o tom, že Samsung umístil svoji fitness aplikaci S Health do Obchodu Play, ovšem stále byla zachována kompatibilita pouze s výrobky značky Samsung. To se nyní mění, aplikace je dostupná pro všechny uživatele operačního systému Android. A samozřejmě zcela zdarma.

Aplikaci S Health asi nemusíme dlouze představovat, jedná se o šikovného fitness trenéra, který monitoruje vaši pohybovou aktivitu, zastane krokoměr, v nové verzi navíc umožní hlídat vámi vypité tekutiny a zaměřuje se také na tepovou frekvenci, samozřejmě u modelů, které disponují senzorem tepové frekvence vedle fotoaparátu. Před zhruba 5 měsíci jsme vás informovali o tom, že se Samsung rozhodl umístit aplikaci do Obchodu Play, avšak jen kvůli snazším aktualizacím, podpora zůstala zachována pouze pro smartphony Samsung.

Aplikace S Health

Nyní se Samsung rozhodl uvolnit svoji fitness aplikaci pro všechny uživatele a je tedy jedno, jakou značku smartphonu máte. Jediná podmínka je přítomnost operačního systému Android ve verzi 4.4 a vyšší (původní verze umístěná na Google Play požadovala Android 5.0 a vyšší a nadstavbu TouchWiz, která je přítomna právě v produktech značky Samsung). S Health ale stále nespolupracuje například s aplikací Fit od Googlu a propojení tak pro mnoho uživatelů nebude ideální. Vzhledem k výrazně lepší propracovanosti řešení od Samsungu mají ale uživatelé Google telefonů další důvod nepoužívat velmi omezený Fit.

Stáhnout S Health

Google Play (zdarma)

Zdroje: engadget.com, play.google.com

Diskuze ke článku
Johny
babicka ji chtela a ja rikal ze jen samsungove mobily a ma ted google fit se tohle dozvi jsem v prdeli
Fujisvet
nekompatibilní s Galaxy S3 :-/
Hnus
Proto nejde ze samsungu smazat?
Dunco
Podle komentářů a hodnocení to musí být opravdu kvalitní aplikace,no jo co chtít od Samsungu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze