Samsung opět rozdává Galaxy Watch4 zdarma. Tentokrát jsou ale ještě výhodnější

Samsung opět rozdává Galaxy Watch4 zdarma. Tentokrát jsou ale ještě výhodnější
Fotografie: Mobil Pohotovost

Samsung opět spouští oblíbenou akci 1+1 na Galaxy Watch4 Classic, ke kterým dostanete druhé Watch4 zcela zdarma. Tentokrát je ale akce ještě o kus výhodnější, protože samotné hodinky jsou o další pětistovku levnější. Nabídka nicméně platí pouze do konce týdne. Kromě toho běží pouze do neděle také velké sleva na Galaxy M52 5G.

Galaxy Watch4 zdarma

Galaxy Watch4 Classic teď koupíte už za 7 490 Kč (dříve 9 990 Kč). A pokud to stihnete do konce týdne, automaticky k nim zdarma získáte Galaxy Watch4 v barvě dle vlastního výběru, tedy dárek v hodnotě 5 490 korun. Druhé hodinky si můžete nechat a někomu je darovat, případně je rovnou u Mobil Pohotovosti prodat, čímž si snížíte cenu Watch4 Classic jen na 4 990 Kč, anebo 213 Kč měsíčně.

Samsung

Ještě výhodnější pak je, pokud u Mobil Pohotovosti zároveň prodáte své staré chytré hodinky. Když je přihodíte na výkup, mohou vás nové Galaxy Watch4 Classic vyjít dokonce jen 2 000 Kč, anebo na pouhých 85 Kč měsíčně. Díky speciální službě Koupíš, Prodáš si totiž doplatek rozdělíte do 26 splátek.

Galaxy M52 5G za nejlepší cenu

Pouze tento také běží velká sleva na Galaxy M52 5G, který může být váš jen za 6 290 Kč (běžně 6 990 Kč) – stačí v košíku zadat kód CERVEN10. Speciální cena platí pouze do neděle 12. června a vztahuje se na všechny tři barevné varianty.