Samsung odhaluje, že 5. srpna skutečně představí 5 klíčových novinek

Samsung odhaluje, že 5. srpna skutečně představí 5 klíčových novinek
Fotografie: Samsung
  • Samsung ukáže novinky z řad telefonů, tabletů, sluchátek a hodinek
  • Hlavní hvězdou bude řada Galaxy Note20 a skládací Galaxy Z Fold 2

Již příští týden nadejde velmi důležitý den pro Samsung. 5. srpna totiž proběhne očekávaná akce Unpacked 2020, na které výrobce hodlá prezentovat důležité novinky pro druhou polovinu letošního roku. Nejprve se podíváme na nově zveřejněné video, ve kterém Samsung poodhaluje, nač se můžeme těšit.

Video trvá jen zhruba půl minutky, ale spolehlivě v něm vidíme všechny chystané produkty. Samsung ukáže 5 zásadních novinek, některé však v několika variantách, v součtu se proto dočkáme ještě více nových zařízení. Nejprve lze ve videu spatřit, velmi pravděpodobně, rozebraný Galaxy Z Fold2. Jde o další generací skládacího Samsungu, o kterém se již dlouhé měsíce hovoří. Vzápětí se video stáčí k další klíčové novince – stylusu S-Pen, který předznamenává příchod řady Galaxy Note20. Jistě vás nepřekvapí, že i o ní, respektive o dvou chystaných modelech, víme takřka vše.

Posléze se ve videu objeví sled krátkých střihů na kampus Digital City Samsung, ve kterém akce Unpacked 2020 proběhne. Závěrem se v bronzovém odstínu objeví siluety všech očekávaných produktů. Nejmenovali jsme ještě tablety Galaxy Tab S7 a Galaxy Tab S7+, chytré hodinky Galaxy Watch3 a nakonec chytrá sluchátka Galaxy Buds Live.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze