Samsung nepřímo potvrdil, že příští rok dorazí model Galaxy Note 8

24

V souvislosti s pokaženou reputací řady Note po problémech s modelem Galaxy Note 7 se spekulovalo, zda tuto řadu výrobce například zcela neukončí. Zdá se však, že tento krok nenastane, neboť Samsung takřka potvrdil příchod Galaxy Note 8 v příštím roce.

Samsung logo

Kauzu kolem Samsungu Galaxy Note 7 jste patrně zaznamenali všichni. Po vleklých problémech se shořelými kousky přistoupil jihokorejský výrobce k definitivnímu kroku, který znamenal ukončení prodejů i výroby. S populární řadou Note to tak celkově nevypadalo dobře a nikdo by se asi nedivil, kdyby ji Samsung potichu zcela zrušil. Jenže dle nejnovějších informací se tak nestane. Sám výrobce totiž ve své tiskové zprávě nepřímo potvrzuje, že se v příštím roce dočkáme nejen modelu Galaxy S8, ale také Galaxy Note 8.

TIP! Recenze Samsung Galaxy Note 7 – Velkolepý návrat

Samsung Galaxy Note 7

Tisková zpráva se ještě týká doznívajících událostí modelu Galaxy Note 7. Zákazníci v Jižní Koreji mají nyní možnost model Note 7 vrátit a namísto něj zvolit vlajkový model Galaxy S7, případně Galaxy S7 edge. Tím však forma kompenzace nekončí a všichni, kdo tuto akci využijí, získají možnost sáhnout po modelech Galaxy S8 či Galaxy Note 8. Výrobci vrátí modely S7/S7 edge a za poloviční cenu budou následně moci získat jeden z nových modelů roku 2017. Samozřejmě se do představení novinek může ledacos změnit, avšak v tuto chvíli Samsung počítá s tím, že řada Note bude pokračovat a pokusí se tak napravit pošramocenou pověst.

Zdroje: news.samsung.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
drigona
drzim palce, nechce sa mi vracat k note4, ked som si uz zvykol na note7..dufajme ze tento x to epl nesabotuje
Dan78
Ako len mne sa to zda zvlastne?
"Výrobci vrátí modely S7/S7 edge a za poloviční cenu budou následně moci získat jeden z nových modelů roku 2017. "
T.j. som si kupil Note 7, vratili mi peniaze, kupil som si S7 za 600EUR. Ked pride S8 tak vratim S7 a za 300 si kupim S8? Ale potom ma vyde S8 na 900EUR!!!
Alebo im vratim S7 oni mi poslu S8 a vratia 300EUR? O tejto moznosti dost pochybujem.
Petr Kropáč
Petr Kropáč
Super. Už se těším až vyměním S7 edge za Note 8. S-Pen prostě chybí.
Absolut Nowak
Tak to bude bomba!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze