Samsung má Galaxy S4 s Windows Phone. Jmenuje se Ativ SE

30

Ve středu představená Nokia Lumia 930 není jediným špičkovým smartphonem s Windows Phone, který se ukázal tento týden. Zatopit by jí mohl Samsung Ativ SE, který je v podstatě Galaxy S4 s operačním systémem od Microsoftu. Pro nás bohužel však bude exkluzivně k dispozici pouze u amerického operátora Verizon.

O novém Samsungu Ativ SE se již na internetu spekuluje několik týdnů. Tyto spekulace nyní potvrdil internetový obchod Verizonu, kde se objevil s možností předobjednání s dodáním již za týden 12. dubna. Při upsání se na dva roky za něj zákazníci zaplatí příjemných 199,99 dolarů (4005 Kč). Navíc pokud se zákazník upíše na dva roky dostane k němu zdarma buď ještě jeden Samsung Ativ SE nebo si může vybrat mezi Samsungem Galaxy S5 nebo HTC One (M8).

Samsung Ativ SE

Samsung Galaxy Ativ SE nabízí obdobnou výbavu jako Galaxy S4. Disponuje tedy pětipalcovým AMOLED displejem s rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, čtyřjádrový procesor taktovaný na 2,23 GHz, 2 GB RAM, interní paměť 16 GB rozšiřitelná pomocí paměťové karty microSD až o 64 GB, Zadní fotoaparát má rozlišení 13 Mpx a přední 2 Mpx. O napájení se stará baterie se solidní kapacitou 2600 mAh. Ve specifikacích je ještě uveden Windows Phone 8, ale je pravděpodobné, že ho Samsung brzy aktualizuje na Windows Phone 8.1.

Zdroje: engadget.com pocketnow.com

Diskuze ke článku
Rudolf
Keď WP, tak jedine Nokia kvôli dodatkovým aplikáciam (HERE apps, Nokia Camera...).
Olaf
nechci Nokia je lepsi.
K Samsungu mam averzi, at si tam bastli svuj Android a necpe se nam na WP
Nespokojenec
Kantáre ojeje,,ó táre tadada...
Emča
Ty rámečky se asi jen tváří jako z chromu nebo hliníku, že ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze