Samsung Galaxy Xcover 2: známe dostupnost a cenu v ČR

11

Odolná novinka Xcover 2 vstupuje na český trh již v příštím týdnu. Oproti předchůdci nabízí velké množství změn. Ve zkratce například Android 4.1 Jelly Bean, 4palcový dotykový displej nebo geomagnetický snímač. Nechybí ani 5 megapixelový fotoaparát nebo speciální aplikace pro cvičení.

Samsung Xcover 2 - oficiální fotografie

Čtěte: Samsung Galaxy Xcover 2: obrněnec s větším displejem a Androidem

Chytrý smartphone v odolném těle, nabídne certifikaci IP67. Ta zaručuje, že telefon vydrží pod vodou v hloubce jednoho metru po dobu 30 minut. Operačním systémem je Android 4.1 Jelly Bean. Stěžejním ovládacím prvkem je dotykový displej s plochou 4 palce. Zařízení je vybaveno celou řadou senzorů. Geomagnetickým senzorem, pohybovým čidlem, snímačem zrychlení. Potěší i mechanická spoušť fotoaparátu. Slušný výkon přístroje by měl zajistit dvoujádrový procesor.

Nepřehlédněte: Samsung Galaxy Xcover 2: druhý odolný chytrák naživo z MWC

A nyní asi stěžejní otázka? Kdy se začne prodávat? Na pulty prodejen dorazí již příští týden, za doporučenou maloobchodní cenu 7490,- včetně DPH. Co na tuto novinku říkáte? Líbí se Vám její výbava, vzhled? Uvítali byste na trhu více odolných zařízení, ať už s operačním systémem nebo bez něj?

Technické parametry Samsung Galaxy Xcover 2

Kompletní specifikace
Konstrukce130,5 × 67,7 × 12 mm, 148,5 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejTFT TN, 4" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetCPU: 2×1 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 700 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostbřezen 2013, 8 000 Kč

Zdroje: obchod-samsung.cz

Diskuze ke článku
Rimmer
A že prej všechny Samsungy se podobají SG3.
lachatol
Nechápu - když otevřu odkaz Heureky na tento telefon, otevře se úplně jiný telefo (jinak vypadá).....???!!! Co si o tom mám myslet?
Apríl
Vzhledem k tomu. že se omylem rád koupu s mobilama a ten poslední to nepřežil, potřebuju voděodolný a jediný pro mě přijatelný konkurent je Acro S, který se tu ovšem neprodává oficiálně a při displeji 4,3 mi přijde tlouš'tka 12mm už moc, takže o tomhle dost uvažuji.
Marcio
Apríl: Tím Samsungem si moc nepolepšíš. I když má jen 4" displej, je v podstatě stejně velký, jako většina telefonů s displejem 4,3".
Osobně si na něj ale také dělám zálusk, i když marně hledám sprostá slova na Sony za neuvedení Acro S na CZ trh. Šedivku opravdu ne.
Být tak dostupný Smasung Rugby, tak neváhám.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze