Samsung Galaxy Tab 3. generace na prvních snímcích

Na blížícím se veletrhu MWC 2013 v Barceloně se zřejmě představí třetí generace tabletů Galaxy Tab od Samsungu. Zatímco specifikace jsou neznámé, unikají první fotografie.

Samsung logo

Samsung dokázal řadou tabletů Galaxy Tab jako první alespoň částečně konkurovat iPadu od Applu. Dočkali jsme se již dvou generací, kde byly stěžejní modely s deseti a sedmipalcovými displeji. Nejinak by tomu mělo být u třetí generace, které se zřejmě již brzy dočkáme.

Samsung Galaxy Tab 3

Nyní na internet unikly fotografie, které zobrazují Samsung Galaxy Tab 3. Vidět můžeme samotný tablet a také krabici. Bohužel se jedná o nekvalitní snímky, ze kterých není jasně patrné, zda jde o sedmipalcový nebo desetipalcový model. Otazníky prozatím visí nad výbavou nových tabletů od Samsungu. Brzy však již budeme vědět více. Třetí generace Galaxy Tabů by si svou premiéru měla odbýt na veletrhu MWC 2013, který se koná již za měsíc v Barceloně.

Konec TouchWiz?

Pokud se pozorněji zadíváte na fotografii krabice, kde je natištěný obrázek tabletu, můžete si všimnout, že prostředí Androidu postrádá grafickou nadstavbu TouchWiz, která zatím nechyběla na žádném mobilním zařízení od Samsungu. Podle ikonek a tlačítek hádáme, že obrazovka pochází ještě z verze Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich.

Co to tedy znamená? Z největší pravděpodobností jednoduše to, že se jedná o podvrh. Představa, že se Samsung po letech zbaví TouchWizu se nám sice jeví jako dost nereálná, zato z pohledu některých velice lákavá.

Jaký je váš názor na nadstavby výrobců? Koupili byste si raději hypotetický tablet Samsung s nebo bez TouchWiz?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Adalbert
Podvod... Nic víc, ani míň :)
Martin
Touchwiz tak jak ho mám nyní u note s ics se mi líbí víc než default android takže já bych bez něj nechtěl.
JaroB
Furt rovnaké a bez nápadu ako každý Samsung :/
Pavel K.
6x3 ikonek mají v menu čínské 7" tablety s rozlišením 800x480 takže to bude nějaký fake :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze