Samsung Galaxy S6 od pátku v ČR: přehled cen a variant

11

Samsung připravil v souvislosti se zahájením prodeje nových chytrých telefonů Galaxy S6 a S6 edge speciální bonus pro zákazníky. Prvních 40 kupujících v každé z pěti vybraných prodejen obdrží zdarma voucher v hodnotě 2 000 Kč na jakékoliv příslušenství Samsung k mobilním telefonům či tabletům. Navíc Samsung přichystal soutěž o 30 chytrých telefonů Galaxy S6.

Značkové prodejny Samsung v obchodních centrech Palladium, Chodov a Nový Smíchov v Praze, Olympia v Brně a prodejna Alza v Praze Holešovicích se v pátek 17. dubna promění v místa, která by zájemci o nový Samsung Galaxy S6 a Galaxy S6 edge neměli minout. Prvních 40 kupujících, kteří si pořídí tyto nejnovější chytré telefony, dostane poukaz na příslušenství k mobilům a tabletům Samsung v hodnotě 2 000 korun.

Samsung Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy S6 edge pro vás již začínáme testovat

V uvedených prodejnách bude moci veřejnost vyhrát také 30 Samsungů Galaxy S6. Stačí jen přijít mezi prvními 120 zákazníky do vybraných prodejen, vytáhnout si výherní obálku a absolvovat tři edukativní koutky.

Samsungy Galaxy S6 a S6 edge budou dostupné v následujících variantách:

  • S6 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina, modrý topaz
  • S6 128 GB – černý safír
  • S6 edge 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 edge 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina
  • S6 edge 128 GB – černý safír, zelený smaragd

Varianty bílá perla a černý safír budou v prodeji od 17. dubna. Termín zahájení prodeje variant modrý topaz, zelený smaragd a zlatá platina bude upřesněn.

„Neustále se snažíme našim zákazníkům přinášet atraktivní formou informace o našich prémiových produktech a naše nové chytré telefony Samsung Galaxy S6 a S6 edge si zaslouží i zapojení samotné veřejnosti. Proto jsme přichystali i edukativní koutky ve vybraných prodejnách, ve kterých chceme zájemcům předvést to nejlepší, co tyto novinky umí,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. Oficiální ceny telefonů jsou přitom následující:

32 GB 64 GB 128 GB
Galaxy S6 19 799 Kč 22 599 Kč 25 399 Kč
Galaxy S6 edge 23 799 Kč 26 599 Kč 29 299 Kč

Výherci, kteří si vytáhnou obálku s mobilním telefonem Samsung Galaxy S6 (bílá 32GB verze), jej obdrží ihned na místě. Ani ostatní neodejdou s prázdnou. Ostatní obálky totiž ukrývají vstupenku zdarma na film Avengers do kin CineStar.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
cool
Ano a ja to upresnim : darcek je LAGUJUCI TOUCHWIZ
l
Ten dárek je LED svítilna, která vydží svítit po celou dobu kdy má SGS 6 ještě energii v baterii. Je velmi praktická, protože jí nemusíte zapínat a vypínat. Jen jí vytáhnete z kapsy, a už můžete nasvítit kdekoliv.
Jan
Co vím tak samsung na touchwizi zapracoval a o problému s led diodou ví a chystá aktualizaci. Navíc každý telefon má své mouchy.
loko
Kdyz vezmu v potaz ze potrebuju 64GB, kvuli ignoraci pametovky, tak mam jako platit skoro 23 nebo 27 tisic? to je palka jako prase. Tohle zacina byt trochu silna kava i na me, necham si zajit chut...

Hezky den

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze