Samsung Galaxy S5 se zřejmě brzy objeví v Google Play edici

5

Google Play edice telefonů, tedy těch s čistým Androidem, se zřejmě již brzy rozroste o nového člena. Tím bude Samsung Galaxy S5, který se již, pravděpodobně omylem, objevil v seznamu dostupných zařízení.

Od loňského roku již uživatelé dychtící po čistém Androidu nemusí vybírat jen mezi zařízeními Nexus. Google vytvořil jakousi skupinku telefonů, které říká Google Play Edice. Do ní je zařazeno několik vybraných modelů od předních výrobců, které se liší systémem. Vždy nabízejí zcela čistou verzi systému Android a navíc získávají aktualizace ihned po Nexusech, tudíž stále mezi prvními.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S5 – Popáté a nejlépe

Zatímco například nové HTC One (M8) se již Google Play verze dočkalo, na Samsung Galaxy S5 se stále čekalo a čeká. V obchodě se však již objevil oficiální obrázek Galaxy S5, avšak zřejmě omylem, neboť popisek se věnoval loňskému modelu Galaxy S4. Tímto únikem je však prozrazeno, že se Google Play edice Samsungu Galaxy S5 dočkáme a zřejmě i velmi brzy. Kaňkou na kráse tak zůstává fakt, že si tyto telefony nelze z České republiky pořídit.

Samsung Galaxy S5
Obrázek Galaxy S5 se objevil namísto obrázku modelu Galaxy S4

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
To by vyzeralo super, keby mal dvojité tlačidlá :3. Aj na displeji a ešte HW tlačidlá pod displejom- to je presne ono! :3
Matysek von Bouzoff
Malé přání na redakci - pokud se dostanete ke Google edici Galaxy S5, líbilo by se mi srovnání s verzí s TouchWizem, hlavně srovnání volné RAM a také prostoru na úložišti, a dále také svižnost systému. Bylo by to super :)
Jakub Veinlich
Jakub Veinlich
Mohu se zeptat jestli si koupím s5 Google editione šlo by stáhnout do ni novou nadstavbu sence, protože u nexusu to de.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze