Samsung Galaxy S5 s Android Lollipop na videu: vypadá povedeně

19

To, že se nový Android bude jmenovat Lollipop, je prakticky potvrzené. Serveru Sammobile se ale podařilo ukořistit Samsung Galaxy S5, na kterém běží raná verze právě Androidu Lollipop. Tato ROM se však na veřejnost zatím nedostane, protože podle Sammobile je příliš čerstvá a spousta věcí v ní chybí.

V posledních dnech se objevuje stále více informací o tom, že nový Android ponese název Lollipop. To nově potvrzuje i video, ve kterém hraje hlavní roli Samsung Galaxy S5, letošní vlajková loď Samsungu. Na dlouhém 8minutovém videu si můžete prohlédnout prakticky celý systém Android Lollipop, na kterém běží nová verze TouchWizu, která se řídí „pravidly“ Material Designu nové verze systému.

TIP: Infografika: co vše dokáže zakřivený displej u Galaxy Note Edge?

Často se TouchWizu vyčítá jeho pomalost, která však byla v nové verzi zlepšena a celkově telefon působí svižněji. Jsme zvědaví, jak se Samsungu podaří nový Android adaptovat a jak bude nový TouchWiz nakonec vypadat. Mějte však na paměti, že se jedná o ranou sestavu nového systému, a proto v ní spousta animací a dalších věcí chybí. Co na to říkáte, líbí se vám nový TouchWiz?

Screenshoty z nového Androidu Lollipop (kompletní galerii screenshotů naleznete na Sammobile)

Zdroje: sammobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
No, je to pořád takový mazanec jako dřív, ale ta S5.... to je šílený telefon:-)
pedro
Mně se to zda nějaký zabržděný a vypadá to hnusně.
x
Vím, že nejde ještě o finální verzi, ale tak na první pohled se zdá, že se revoluce nekoná a TouchWizu k rychlosti už nepomůže nic. Taky ta nová "gay" grafika, jde úplně mimo mě.
t
Hmm TouchWiz působí graficky naprosto příšerně a to i v tomto novém provedení. Samsung by si měl buď najmout schopné grafiky anebo se raději na celý TouchWiz vykašlat a dávat do telefonů čistý android.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze