Samsung Galaxy S IV přijde zřejmě o den dříve, 14. března

Dnešní spekulace, které se týkají vyhlíženého Samsungu Galaxy S IV upřesňují datum představení. Dle všeho se dočkáme za necelý měsíc.

Samsung logo

Stejná situace jako v loňském roce, pouze se mění pořadové číslo. Opět vyhlížíme příchod Samsungu Galaxy S IV, znovu unikají informace o výbavě a zase spekulujeme, s čím nový vlajkový model přijde. Spekulacemi bylo obestřeno i datum představení. Chvíli to byl květen, poté to vypadalo na duben a v posledních dnech už se téměř jistý stal březen. Konkrétně mělo jít o pátek 15. března.

Dle zcela nejnovějších informací se však představení uskuteční o den dříve, tedy ve čtvrtek 14. března. Alespoň to hlásí známý ruský novinář Eldar Murtazin a stejnou informaci přinesl i server The Verge, který uvádí, že 14. březen je téměř jistě dnem, kdy Samsung na vlastní tiskové konferenci v New Yorku, světu oficiálně představí Galaxy S IV.

Napsali jsme o Galaxy S IV:

Zcela nově se také spekuluje, že by Galaxy S IV mohl vypadat jako nepředstavený Galaxy Note 8.0. Nicméně podoba Notu 8.0 z uniklých snímků se spíše blíží současnému modelu Galaxy S III. V tomto případě se tak může jednat buď o mylnou informaci, nebo Galaxy Note 8.0 nakonec nabídne jiný design.

Zdroje: theverge.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
Neskutočne sa tešim, uvidím čo prinesie :) dufam že to bude dizajn ala "SGS3" :) a baterka nad 2500mah prosim :)
DRTIHLAF
Taky se těším, ale doufám, že nebude vypadat jako S3 :)) ... doufám, že bude hranatější ... hold je to věc nározu :)
Ami
Znám některé lidi, kteří mají SIII, ale mnoho z nich říká, že jestli bude opět stejný desing, takže do další řady již nepůjdou a čtu to na mnoha webech... Zdá se mi to už okoukané. Od doby představení SIII se všechno nese v tomto desingu. Tablety i 3/4 loňských modelů...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze