Galaxy S IV bude mít nakonec zřejmě "jen" čtyřjádro

22

Očekávání nové vlajkové lodi od Samsungu sílí. Modelu Galaxy S IV bychom se mohli dočkat už za necelý měsíc. Dle posledních informací si novinka vystačí také se čtyřjádrovým procesorem.

Namlsání z dřívějších modelů mohlo stát za staršími domněnkami, že Galaxy S IV nabídne osmijádrový procesor. Dle nejnovějších informací však máme počítat se čtyřjádrovým procesorem Exynos 5440 s prozatím neznámým taktem. Sekundovat mu budou 2 GB operační paměti RAM. Truchlit však rozhodně nemusíme, neboť více jader rozhodně nemusí znamenat vyšší výkon.

Spekulace: Bude mít Samsung Galaxy S IV bezdotykové ovládání?

V podstatě jistý je poté pětipalcový displej (přesněji by mělo jít o úhlopříčku 4,99 palce) s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Jihokorejský výrobce se také uchýlí k použití nejnovější operačního systému Android 4.2 Jelly Bean. Přesné datum představení není oficiálně potvrzené, avšak již nějakou dobu se spekuluje o 15. březnu, kdy Samsung chystá vlastní akci.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
Martin Both
Já se docela těším uvidíme co zítra přinese HTC na tiskovce. Mám S3 a jsem zvědavý na vychytávky které přinese S4 :-)
Petr
Jen 4jádro já čekal 8a víc :D :D
FRY
Zatial nevidim dovod menit telefon, pockam si na dalsiu generaciu 12-16 jadrovych CPU, pre mna jednoznacne sklamanie :-)
Tomastus
Jen čtyřjádro? Ať se rovnou jdou zahrabat :D :D :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze