Samsung Galaxy S II úspěšný doma, v Česku začíná předprodej

Samsung Galaxy S II zaznamenal za první tři dny oficiálního prodeje v domovské Jižní Koreji více než 120 000 prodaných kusů. Výrobci se tak rýsuje další z řady prodejních úspěchů.

Samsung Galaxy S ll - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také naše podrobné preview - Samsung Galaxy S II: nástupce legendy přichází

Pouze tři dny stačily Samsungu k tomu, aby prodal více než 120 000 kusů Samsungu Galaxy S II, své horké novinky s dvoujádrovým procesorem a Androidem 2.3 na domácím trhu v demokratické polovině korejského poloostrova. Lví podíl na tom má skutečnost, že se výrobci telefon podařilo protlačit do nabídek všech tří tamních operátorů. Před samotným začátkem prodeje pak výrobce registroval skoro čtvrt milionu před objednávek. Do konce roku Samsung ambiciózně plánuje prodat až 10 milionů kusů.

Samsung Galaxy S II - začátek prodeje v Jižní koreji

Fronty při začátku prodeje Samsungu Galaxy S II v Jižní koreji
Podívejte se také na - Samsung Galaxy S II na komentovaném videu z Barcelony

Tuzemské zastoupení Samsungu spustilo na oficiálním českém e-shopu možnost přeobjednat si Galaxy S II. Cena se vyšplhala na úctyhodných 14 950 korun, avšak vzhledem k cenám iPhonů, které se většinou šplhají na 20 000 Kč, a také vzhledem k výborné výbavě telefonu, se stále ještě relativně jedná o dobrou cenu. Doporučujeme však počkat několik týdnů po zahájení prodeje, cena by mohla klesnout i o několik tisícovek níže a nebo se pohlédnout po některém z neoficiálních e-shopů, kde se dá přístroj k 5.5. 2011 sehnat již od 13 778 Kč - heureka.cz.

Zdroje: phonearena.com, obchod-samsung.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze