Samsung Galaxy S II a Galaxy Tab 8.9 dostanou LTE

1

Po mnoha dohadech, spekulacích a zkoumání oficiálních stránek společnosti Samsung to máme černé na bílém. Výstava IFA 2011 poprvé ukáže také model Samsung Galaxy S II ve verzi LTE. A aby toho nebylo málo, přidá se i tablet Galaxy Tab 8.9.

Samsung neustále vylepšuje své přístroje (alespoň tedy své vlajkové lodě) a přítomnost obou modelů na výstavě je toho jasným důkazem. Máme potvrzeno, že budou Samsung Galaxy S II a Galaxy Tab 8.9 schopny pracovat v LTE, WCDMA a GSM módech. To v zásadě znamená, že se nyní s přístroji v kapse může prohánět po světě ještě více lidí, než doposud.

LTE ale není zdaleko vše, co nové verze přístrojů dostanou do vínku. Galaxy S II se bude pyšnit např. větším Super AMOLED Plus displejem o úhlopříčce 4,5 palce, výkonnějším dvoujádrovým procesorem o taktu 1,5 GHz a nabušenou baterií s 1850 mAh. Inovovaného Galaxy S II bychom se měli dočkat na trhu 2.září letošního roku, tedy během výstavy IFA.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na vymazlený model Samsung Galaxy S II.

Naopak Galaxy Tab 8.9 se žádných dramatických změn nedočká. V zásadě si kromě procesoru polepší právě jen v LTE. Je to ale i beztak skvělý kus hardwaru, takže si rozhodně nemůžeme stěžovat. Navíc by měl do prodeje přijít o něco dříve, 29.srpna letošního roku. Tedy rovnou zítra.

TIP: Nesmíte minout také náš pohled na tablet Samsung Galaxy Tab 8.9.

Nezapomínejte, že právě Německo v těchto dnech ukáže množství nových přístrojů a osvětlí nám některé informace z mobilní scény.

Zdroje: slashgear.com, mobileburn.com, engadget.com