Samsung Galaxy S Advance obdrží Jelly Bean již na podzim

45

Samsung Galaxy S Advance se v současné době prodává se starší verzí Android 2.3 Gingerbread. Výrobce Samsung českému operátorovi T-Mobile potvrdil, že na podzim začne s distribucí rovnou nejnovější verze 4.1 Jelly Bean. Tento krok jistě vítáme.

Samsung Galaxy S Advance patří mezi výkonná zařízení střední třídy. Nabídne dvoujádrový 1 GHz procesor NovaThor U8500 s pamětí 768 MB RAM. Dotykový displej úhlopříčky 4 palce má technologii Super AMOLED. Disponuje jak hlavním fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelů, tak i předním fotoaparátem s rozlišením 1,3 Mpx. Nechybí NFC konektivita či Wi-Fi Direct. Největší slabinou tohoto zařízení je prozatím bezmála dvouletá verze Androidu Gingerbread.

Samsung Galaxy S Advance - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S Advance – Pro středně náročné

Zaměstnanec operátora T-Mobile uvedl, že Samsung jim potvrdil dostupnost Androida Jelly Bean v průběhu listopadu letošního roku. Je to logické řešení i vzhledem k tomu, že Jelly Bean je oproti Androidu Ice Cream Sandwich vyspělejší a to především v oblasti optimalizace výkonu a rychlosti zařízení. Galaxy S Advance je v české distribuci prodáván výhradně u operátora T-Mobile. Vlastníte toto zařízení, jak jste s ním spokojeni? Vytkli byste mu něco?

Zdroje: t-mobile.cz

Diskuze ke článku
Víťa
A jak to bude s Galaxy Ace 2? Ten půjde ještě na ICS, co? :)
Nightmare
No doufam ze na ace 2 bude ics protoze jsem ho doporucil sestre. Ale mne osobne se jedna o aktualizaci na jelly bean pro SGS3 !!!!!!!!!!!! Nejak jim to trva :)
Sebo
to vážne by mal mať ACE 2 rovno JB? :)...yes yes!...a neviete kedy to bude?
doktor
Aktualizace na JB (4.1) je pro Samsung GSA zcela v pořádku, je to na českém trhu 3. nejvyšší model, pokud nebudu počítat polotablety typu Note.. U Ace 2 bych se tak nerozčiloval :-), protože do SGA má trošku dále.. Každopádně jsem za aktualizaci pro svůj telefon rád.. Už bylo totiž dost keců, že jediný kdo umí aktualizovat je zázračný Sony, který sice aktualizaci vydá, ale telefon pak jaksik z poloviny nefunguje :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze