Samsung Galaxy S Advance: známe cenu a dostupnost

Před pár dny jsme si oficiálně představili novinku řady Galaxy, mainstreamový model Galaxy S Advance, který má zaplnit díru mezi obyčejnými a high-endovými modely výrobce. Zatímco se nám dostavilo mnoha detailů a informací, samotná cena přístroje a jeho dostupnost zůstávaly povětšinou v utajení. Až doteď.

Server TechPinas měl totiž možnost nejen si přístroj osobně osahat, ale také vymámit informace o cenové hladině a dostupnosti, do začátku alespoň na Filipínách. Tam by se měl přístroj objevit v únoru a ve stejné době jej můžeme očekávat oficiálně také v České republice. Cena pro český trh zatím nebyla stanovena, ale na Filipínách se bude prodávat za cenu 22 990 filipínských pesos, tedy v přepočtu cca 10 000 Kč. Rozhodně se jedná o lehce vyšší cenu, než jsme od tohoto modelu očekávali, stále ale není extrémně vysoká a my tak máme alespoň přibližnou představu, kolik by mohl model stát u nás.

Web také chválí extrémně kvalitní konstrukci a říká, že Samsung odvedl opět skvělou práci na materiálech a designu, díky čemuž se na telefon nejen příjemně dívá, ale také se dobře drží a používá. Mezi ostatní specifikace patří například Super AMOLED displej, dvoujádrový procesor či 5 MPx fotoaparát. Všechno potřebné se o telefonu dozvíte z našeho preview.

Zdroje: techpinas.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze