Samsung uvolňuje Android 4.1 pro model Galaxy S Advance

85

Samsung se skoro po roce "rozhoupal" a pro zákazníky Galaxy S Advance začíná uvolňovat aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean. Zarážející je, že takto výkonné zařízení disponuje v roce 2013 systémem Android 2.3 Gingerbread, zatímco jiná i méně výkonná zařízení mají o dva stupně novější verze Androidu.

Samsung Galaxy S Advance - oficiální fotografie

TIP: Recenze Samsung Galaxy S Advance – Pro středně náročné

Nový software nese kódové označení I9070XXLQE a v první vlně bude aktualizace šířená mezi zákazníky v Polsku, Německu a na Ukrajině. Česká republika by měla přijít na řadu co nevidět. Nový systém v porovnání s Androidem 2.3 přinese citelné zrychlení systému, lepší optimalizaci, zvýšení výkonu i lepší pohotovostní výdrž. Neměla by chybět i novější verze nadstavby TouchWiz či další grafické úpravy a novinky. Důležitou změnou bude i nový správce běžících aplikací.

Doufejme, že aktualizace bude dobře vyladěná, zvláště pak když výrobce nový software připravoval dlouhé měsíce. Byla vám již aktualizace nabídnuta? Které změny a vylepšení jste zaznamenali v porovnání s Androidem 2.3? Diskutujte s námi i ostatními čtenáři v diskuzi pod článkem.

Zdroje: ibtimes.co

Diskuze ke článku
Luke
To snad není možný!!! zrovna co jsem si telefon rozesral flashováním Ruské ROM !!
Olaf
Luke> ses debil, co ti na to rict.
Sumčisko
Včera cez Odin aktualizácia na 4.1.2. Advance s NFC GT-I9070P. Firmware I9070PXXLPD - Nemecko. Funguje skvelo:) :):)
luco
Pokud si dobre vzpominam tak JB na tento model vubec nemel byt vydan. Je to rozhodne dobrej pocin. Skoda ze to pravdepodobne nepujde i pro Galaxy S i9000.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze