Samsung Galaxy S4 Google Play Edition ukazuje Android 4.3

5

Na letošní vývojářské konferenci Google I/O byla představena speciální edice Samsungu Galaxy S4, na kterém poběží čistý Android 4.2.2 Jelly Bean bez nadstavby výrobce. Nyní se na internetu objevily screenshoty, které ukazují, že na něm běží již jedna z raných verzí Androidu 4.3.

Na screenshotech Samsungu Galaxy S4, které se podařilo získat serveru SamMobile, je kromě úvodní obrazovky a prostředí fotoaparátu vidět stránka s informacemi o softwaru, ze kterých vyplývá, že se jedná o Android 4.3 a číslo sestavení je JWR66N.S005.130625

Google ještě oficiálně Android 4.3 nepředstavil, ale tyto screenshoty jsou důkazem, že výrobci mají přístup k jeho zdrojovému kódu. To by mohlo být pro uživatele pozitivní v tom, že by nemuseli tak dlouho čekat na aktualizaci na nejnovější verzi a mohlo by to tak zmenšit fragmentaci Androidu.

Tip: Google I/O 2013: přehled hlavních novinek ze světa mobilních zařízení

Očekává se, že verze 4.3 se objeví již příští měsíc. Jako první jí jako tradičně měla obdržet řada Nexus a hned vzápětí by měly následovat právě Samsung Galaxy S4 Google Play Edition spolu s HTC One Google Edition.

Zdroje: pocketnow.com, sammobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Michael
Pokud se nepletu, tak to bude už 3. verze s názvem Jelly Bean. Asi jim došly názvy či co :-)
Horatius
myslím, že by se mělo jednat ale nakonec o verzi Androidu s názvem Key Lime Pie.Měla by se zahovovat abecední posloupnost všech nových verzí Androidu :-)
regix
Neví někdo zda na SAMSUNG GALAXY S2 Má dojít ještě naká nová verze androidu nebo to byla poslední co došla ??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze