Samsung GALAXY Note II v ČR za 9 tisíc Kč: jak na to?

50

Vlastníte kartu MasterCard nebo Maestro a máte ve svém smartphonu s iOS nebo Androidem nainstalovanou aplikaci MasterCard Mobile? Pak máte šanci využít speciální nabídky, kdy si můžete od 17. do 27. dubna 2013 ve vybraných obchodech Comfor zakoupit smartphone Samsung Galaxy Note II za příjemných 8 999 Kč.

Běžná cena za telefon, který je díky svému pěti a půl palcovému HD displeji na rozhraní mezi smartphonem a tabletem, činí 14 999 Kč, a i u nabídek ze šedého dovozu zaplatíte kolem deseti tisíc. Díky aplikaci MasterCard Mobile tak můžete nyní dosáhnout na unikátní slevu 40 procent a to už stojí za úvahu. Zvlášť při pohledu na výbavu, kterou Samsung Galaxy Note II nabízí.

Kromě rozměrného displeje jeho výbava zahrnuje například čtyřjádrový procesor taktovaný na 1,6 GHz, 2 GB RAM, vnitřní úložiště 12/32/64 GB a osmimegapixelový fotoaparát. Pomocí stulusu S Pen můžete navíc rozměrný displej využít i pro kreslení a ruční psaní poznámek.

Samsung GALAXY Note II bude možné zakoupit za zvýhodněnou cenu v prodejnách Comfor Praha Nový Smíchov, Praha Palladium, Praha Flora, Praha Fénix, Olympia Plzeň a Futurum Hradec Králové od 17. do 20. dubna 2013. Dalším místem, kde bude akce probíhat 18. a 19. dubna 2013, je pražské Business centrum Chodov v budově společnosti Samsung. Od 24. do 27. dubna 2013 bude smartphone GALAXY Note II za akční cenu k dostání také na prodejnách Brno Vaňkovka, Brno Olympia, Ostrava Futurum, Ostrava Nová Karolina a Jihlava City Park.

Tip: Recenze Samsung Galaxy Note II – Obr nejen velikostí

Aplikaci MasterCard Mobile si můžete pro iOS stáhnout zdarma z App Store a pro Android z Google Play. Aplikace slouží jako digitální peněženka. Stačí do ní nahrát a aktivovat platební karty vydané libovolnou bankou a používat k placení. Touto aplikací je možné platit ve více než 2 000 internetových obchodech, ale jak ukazuje příklad Comforu, tak se začínají objevovat i první kamenné obchody.

Pokud aplikaci ještě nepoužíváte a přesto byste chtěli akční nabídku využít, tak se nevyplatí otálet. „Doporučuji všem, kteří budou chtít tuto výjimečnou akci využít, aby si aplikaci MasterCard Mobile stáhli a nainstalovali s několikadenním předstihem. Nahrání platebních karet do aplikace sice trvá jen pár okamžiků, ale kartu je následně potřeba aktivovat zadáním verifikačního kódu. Ten zjistí držitel karty ve svém výpisu z banky nebo přes internetové bankovnictví až po stržení kontrolní transakce v hodnotě 1 Kč,“ upozornila Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Stáhnout MasterCard Mobile CZ

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Technické parametry Samsung Galaxy Note II

Kompletní specifikace
Konstrukce151,1 × 80,5 × 9,4 mm, 180 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 4 Quad, CPU: 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 64 GB / 32 GB / 16 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.4
Akumulátor3 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ?, doba nabíjení: 2:28 hodin
Dostupnostříjen 2012,
Diskuze ke článku
djveekey
kua to je cena ! o tom uz se da premyslet... i kdyz je to megapadlo ale za ty prachy nema konkurenci :) safraporte
Radomyl Kasný
Beru 20 ks a prodávám obratem na Aukro... To se poměju! :)
mato
Ako by to bolo s reklamaciou na Slovensku?
mikis
Kolik kusů budou mít na jednu prodejnu, telefon bych chtěl ale než přijedu do Prahy tak už zas nebude určitě žádný?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze