Samsung Galaxy Note dostává update na Android 4.0

22

Přesně dle březnových slibů začíná Samsung šířit aktualizaci pro hybridní smartphone Samsung Galaxy Note. Kromě nejnovější verze operačního systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich dává uživatelům za dlouhé čekání také několik multimediálních bonusů navíc.

Samsung sliboval update už ke konci března a nyní jej podle začíná oficiálně šířit, a to i včetně slíbených bonusů. Aktualizace má velikost úctyhodných 319 MB a je v současné době k dispozici v několika zemích včetně Německa, o čemž informuje portál XDA. V aktualitě díky komunitě XDA naleznete i natípané screenshoty po aktualizaci.

Screenshoty z německé verze updatu.

Kromě samotné nové verze systému sliboval Samsung několik exkluzivních bonusů a svůj slib dodržel. Majitelé Galaxy Note se tak mohou těšit například na vylepšený software Premium Suite s větší podporou pro aplikace, využívající stylus S Pen a další maličkosti v samotném systému.

Byl vám update také již nabídnut? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem o vaše postřehy.

Zdroje: forum.xda-developers.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
honza
A kdy uz konecne dojde rada na tablety?:-/ Rikalo se uz v dubnu a nic.
Kimi
Na SVK sa uz zacali objavovat aktualizacie,ale zatial nie pre vsetkých,ako ste na tom v CZ?
Kimi
No tak ja uz som si to vyskusal na Note kupovanom z nemecka a popravde rozdiel som az na par drobností nezistil,povodne som si myslel ze ma iba iný launcher :))
kazdopadne pockam si teda na release ktorý mi pride cez OTA a nie manaulne dat na SD
Jo
Už je něco nového?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze