Samsung, Dell a další předinstalují Microsoft aplikace do svých tabletů

37

Microsoft ohlásil jeden velký úspěch, který se týká aplikací na tabletech všech možných výrobců. Od nynějška totiž budeme vídat na několika Android tabletech aplikace od Microsoftu, které doplní nativní Google aplikace.

Microsoft

TIP: Potvrzeno: Microsoft s Windows 10 pohřbí Internet Explorer

Microsoft má velké množství povedených aplikací, o kterých mnoho Android uživatelů ani neví, že existují. Od nynějška se to má změnit a po ohlášení instalace Skypu, OneDrive a OneNote aplikace na nový Samsung Galaxy S6, bylo nyní potvrzeno několik dalších partnerství, v čele se společnostmi Dell a Samsung. Microsoft bude dodávat aplikace pro vybrané tablety těchto a několika dalších výrobců, které se tak dostanou na operační systém Android již v základu. Konkrétně se má jednat o aplikace Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive a Skype.

Zdroje: thenextweb.com, prnewswire.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Lukáš Vála Neumann
Lukáš Vála Neumann
No moje lumie 920 nějak blbne a chci větší displej tak mam g3 od lg nevybalenou a dnes tam treba pošlu Microsoftu služby včetně onedrive..a veci od googlu krom prohlížeče gmailu dam blokovat
Karel Lang
Ach jo a Android bude zaplevelen Microshitím bloatwarem. Aspoň, že u Samsungu to prý půjde odinstalovat. Na co duplikovat základní Google služby tímhle balastem.
aod
Debilum se nema odporovat, takze ani nebudu tohle komentovat.
tomas
Trochu mimo temi. Aky je rozdiel medzi lumiou 630 a 635. A ktory je lepsi 630 alebo 535. Dik za odpoved

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze