Samsung Galaxy S II od září i v bílé: první snímky (aktualizováno)

17

Samsung Galaxy S II sklízí jeden úspěch za druhým a poptávka je vysoká. Samsung chce podpořit jeho prodej novou bílou barevnou variantou. Do prodeje by měla vstoupit již v polovině měsíce srpna.

Aktualizováno - oficiální snímky bílé varianty

Samsung dnes uveřejnil oficiální snímky nové bílé varianty Galaxy S II. Ta by měla být dostupná od září 2011.

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II White - oficiální snímek

Původní informace z 28.7 2011

Samsung Galaxy S II v bílé variantě

Stávající černá varianta (alias Noble Black) Samsungu Galaxy S II působí elegantně. Nicméně proč nepodpořit prodeje novou variantou v bílém odstínu? Britský internetový prodejce Clove uvedl, že 16 GB varianta v bílé barvě bude naskladněna k datu 15. srpna. Prodejní cena byla stanovena na 492 liber již s daní. Specifikace zařízení zůstávají beze změny, výrobce nepotvrdil přítomnost čipu NFC ani rychlejšího procesoru, který by měl být nataktovaný na frekvenci 1,4 GHz.

Samsung Galaxy S II Noble Black - oficiální fotografie

Galaxy S II patří mezi top modely výrobce a vůbec nejvybavenější zařízení, které můžeme v současné chvíli na trhu nalézt. Novinka se pyšní hned několika superlativy. Patří mezi ně například technologický skvost v podání dotykového displeje poslední generace Super AMOLED Plus. Hardware nabídne výkonnou sestavu dvoujádrového procesoru Exynos 1,2 GHz s 1 GB pamětí RAM nebo grafickým akcelerátorem Mali-400MP. Další technologické vymoženosti spatříme v kvalitním 8 MPx fotoaparátu, který zvládá pořizování videí v rozlišení Full HD.

TIP: Nenechte si ujít recenzi

Jak se vám nová barevná varianta zamlouvá? Dali byste přednost bílé variantě před černou? Pokud jste vlastníky Galaxy S II, jaké jsou vaše dosavadní zkušenosti s telefonem?

Zdroje: phonearena.com, androidcentral.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Kubyk002
Další prvenství před iPhonem, Samsung to zvládl za 2 měsíce, Apple za 10 měsíců(??? - nevím přesně, ale skoro rok ne ?)
mizzou
jaaaj strasne miluje sammy nahryznute jablcko, ktovie co by kopiroval nebyt toho megauspesneho jablka.. ze by a la Nokia?... no a k tomu prvenstvu, jaska ze sa mu to podarilo skor, musel predsa pockat ako bude vypadat jeho uctievany vzor, bez jeho inspiracie ani jeden samostatny krok!!! :)))
Jerec
Nevim jestli se displej dá nazvat jako technologický skvost s problémy jaké má...
Neo
je to nejlepsi smartphone co jsem drzel v ruce, zadne zasadni problemy nema. Par musek se najde, ale ukazte mi nekdo telefon bez chyb.
Druha vec prodejnost... neda se to s iPhonem srovnavat, protoze velka cast prodanych kusu byla v Americe, kde na to poblazneni amici prespavali na ulici a to slo o plnou cenu.. Samsung se v Americe jeste neprodava a ty vysledky? Neuveritelne..

Jinak k bile variante, je sice hezka, ale ztraci to takovou tu eleganci, kdy diky super amoled displeji a jeho podani cerne barvy neni kolikrat poznat, kde konci displej :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze