Šampion levných telefonů s obří baterkou. Motorola Moto E13 vyjde na 2 tisíce

Šampion levných telefonů s obří baterkou. Motorola Moto E13 vyjde na 2 tisíce
Fotografie: Mobil Pohotovost

Pokud existuje značka, která i těm nejlevnějším modelům dopřává velmi nadstandardní výbavu, pak je to jednoznačně Motorola. Šampion levných telefonů tento fakt jasně potvrzuje na třech modelech, z nichž ten absolutně nejlevnější – Moto E13 – startuje na cenovce 1 999 Kč. Co víc si přát? Snad jen prodlouženou tříletou záruku, kterou teď u Mobil Pohotovosti dostanete zcela zdarma.

Moto G72. Šampion s obří baterkou za tři a půl tisíce

V této cenové kategorii budeme těžko hledat konkurenta. Moto G72 se 120Hz pOLED FHD+ displejem s integrovanou čtečkou otisku prstů, 108Mpx fotoaparátem a především obří 5000mAh baterkou s 30W TurboPower rychlonabíjením je za cenu 3 589 Kč skutečnou trefou do černého.

Powerbanka od Motoroly? S G24 Power šťáva prostě nedojde

Ještě lépe, alespoň co se kapacity baterie týče, je na tom Moto G24 Power. Přesně ta s cenovkou jen 3 329 Kč a kapacitou neskutečných 6000mAh s podporou 30W TurboPower nabíjení je sama o sobě doslova energií sbalenou na cesty. 

Vše, co nenáročný uživatel od svého smartphonu potřebuje, umí i Moto E13. Stojí jen 1 999 Kč a jedině u Mobil Pohotovosti k ní dostanete, jakož i k oběma výše zmíněným modelům, tříletou záruku jako dárek. 

Motorola