S Apple Watch díky novému režimu nebudete rušit v kině

5

Na Apple Watch s novou verzí operačního systému watchOS dorazí nová funkce s názvem „Theater Mode“, tedy česky „Režim kina“. Díky ní již nebudete svými hodinkami rušit, kde se to nesluší. Vaše Apple Watch totiž po zapnutí režimu nebudou vydávat žádné zvuky a nebudou se ani rozsvěcet při pohybu vaší ruky. Notifikace ale ani tak nezmeškáte.

Apple vydal první vývojářskou betaverzi nového operačního systému watchOS 3.2 pro své chytré hodinky Apple Watch. Největší novinkou této verze je nový režim nazvaný „Theater Mode“, s jehož pomocí budete moci své hodinky ztlumit a dočasně deaktivovat jejich rozsvěcení pohybem ruky. Watch vás tak sice budou upozorňovat typickým poklepáním na zápěstí, ale nebudou žádným způsobem rušit v místech, kde se to nehodí, tedy primárně v kině či divadle. Rozsvítit je bude možné stisknutím korunky nebo klepnutím na displej.

Apple Watch Theater Mode 2

Tip: macOS Siera 10.12.4 nabídne režim Night shift, ušetří unavené oči

Nový „Režim kina“ je přístupný skrze Ovládací centrum, ke kterému se uživatel dostane švihnutím prstu zdola nahoru na ciferníku hodinek. Zde jsou umístěny také funkce „Nerušit“ a „Letový režim“. Kýžená ikonka odkazuje k řeckému dramatu a s ničím si ji tedy nespletete.

Apple Watch Theater Mode 1

K běžným uživatelům Apple Watch se nová funkce dostane s ostrou verzí systému watchOS 3.2. Zatím samozřejmě není jasné, kdy přesně to bude, ale obvykle trvá jeden až dva měsíce, než nová verze systému urazí svou cestu od 1. bety až po finální verzi pro širokou veřejnost.

Diskuze ke článku
Adam
Docela rychlá reakce moje Moto 360 tuhle funkci mají už 2 roky. Ale je to užitečná funkce takže ji někteří uživatelé určiě ocení.
Strášce Galaxyje
Tak každý přeci ví, že tohle Apple Watch vůbec nepotřebují, protože offečky stahují filmy z iTunes a na svých retina displejích mají u sebe v kadibudce daleko lepší zážitek než někde v multiplexu, že jo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze