Příslušenství pro Galaxy S7 (edge)
recenze

Příslušenství pro Galaxy S7 (edge)

Myslelo se na vše
5

Samsung si pro letošní vlajkové lodě přichystal také pořádnou dávku příslušenství: nechybí kryty, obaly a také různé nabíjecí zdroje, a to vše pod taktovkou samotného Samsungu. Ceny jsou místy lehce nadsazené, avšak pokud dokážete hledat v nabídkách prodejců, můžete ušetřit nemalé peníze. Jaký kus příslušenství nás zaujal nejvíce?

S každou vlajkovou lodí přichází i příslušenství, které si můžete dokoupit samostatně. Samsung v tomto ohledu nijak nezaostává a nabízí nepřeberné množství krytů a různých doplňků. Společně s modely Galaxy S7 (edge) navíc připravil některé novinky, na které se podrobněji podíváme v dnešní recenzi.

Samsung Galaxy S7

Leather Cover: snaha o pocit luxusu

Zajímavé příslušenství představuje ochranné pouzdro Leather Cover, které debutovalo právě u letošních vlajkových lodí. Jak už název napovídá, pouzdro je vyrobeno z kůže, avšak kryt rozhodně není celokožený. Kryt je vyroben tak, že na tenký plastový rám je natažena kůže, aby byla zachována pevnost a zároveň i příjemný pocit na dotek. Kryt funguje poměrně dobře, v černé barvě se hodí například ke zlatému nebo stříbrnému Samsungu Galaxy S7. Tvar ustupuje konektoru microUSB a rovněž také ovládacím tlačítkům, místo výřezů však Samsung každý z prvků „obešel“. Jako problémové místo ale vidíme druhý mikrofon umístěný na horní hraně, který je bohužel zakrytý, stejně jako slot pro nanoSIM a microSD kartu. Leather Cover vystupuje ještě zhruba 1–2 milimetry nad displej, díky čemuž chrání sklo Galaxy S7 před poškrábání v případě, že smartphone položíte displejem na podložku.

Leather Case

Při prvním nasazení je nutné telefon do pouzdra důkladně vsadit, následně již drží jako přibité. Pocitově působí kryt velmi příjemně, a to jak na dotek, tak také na pohled. Problémem však po čase bude jeho opotřebení. Vystupující hrany se časem lehce odřou a spíš než jako odření kůže to vypadá jako sdírání plastu. Samozřejmě neexistuje oficiální stanovisko, kolik procent krytu tvoří kůže a kolik plast, majitelům se však zřejmě nebude chtít brát ohled jak na telefon, tak také na samotný kryt.

Leather Cover

Leather Cover můžeme doporučit všem těm, kteří hledají designově umírněný funkční doplněk. Pokud však očekáváte celokožené pouzdro, budete ve výsledku zklamaní.

Leather Cover se v České republice prodává za cenu od 650 až 1 100 korun, u ověřených prodejců však počítejte s cenovkou 800 korun a vyšší. Oficiální e-shop Samsungu cenu nastavil na 999 Kč, a to jak pro Samsung Galaxy S7, tak také Galaxy S7 edge. Zakoupit lze v černé barevné variantě, brzy přibude i hnědá.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Leather Cover 990 Kč 600 Kč cca 400 Kč

Líbilo se nám:

  • úprava zamezuje klouzání v ruce
  • telefon i displej je chráněn velmi důkladně

Nelíbilo se nám:

  • pouzdro není celokožené
  • pouzdro brání sekundárnímu mikrofonu
  • doporučená cena neodpovídá očekávání

LED View Cover: diody především

Pokud vám nestačí ochrana zad telefonu, ale rádi byste chránili také displej, nabízí se LED View Cover. Ten stojí někde mezi pouzdry Clear View Cover a S-View Flip Cover. Nenabídne sice žádný průhled na displej, na druhou stranu díky LED diodám dokáže upozornit na některé události. Pouzdro například ukáže, pokud máte zmeškaný hovor nebo zprávu, nastavit si můžete také několik kontaktů, které LED View Cover vyobrazí jedním z mnoha předinstalovaných útvarů. LED View Cover dokáže informovat také o zvyšování/snižování hlasitosti – to pokud máte kryt zaklapnutý a posloucháte například hudbu z hlasitého reproduktoru.

LED View Cover

To stále není vše, neboť pouzdro dokáže upozornit také na alarm, který lze vypnout přejetím po ploše, kde se LED diody nacházejí. Stejně tak můžete i ovládat příchozí hovory. Samozřejmostí je zobrazení času, to vše bez nutnosti otevírat pouzdro.

Uvnitř pouzdra se nachází kapsička, do které se vejdou dvě běžné kreditní karty. Samotný telefon sedí v plastové vaničce, která chrání boky od případného poškrábání. Opět jsou odhalena jak tlačítka, tak také microUSB konektor a 3,5milimetrový jack konektor. Pocitově působí pouzdro velmi solidním dojmem, výrazně nezklame ani použití umělé kůže. Na co je však potřeba dávat si velký pozor, je odběr energie. Samsung se tím nikde moc nechlubí, ovšem aktivní LED diody musí být nějak napájeny.

Při bližším prozkoumání pouzdra si lze všimnout, že na zadní stranu vede speciální tenký spoj, který reaguje na NFC. Tato technologie je tak po celou dobu využívána, což vede ke ztrátě pár procent baterie denně. Pouzdro je k dispozici za cenu okolo 1 600 korun (cena z oficiálního e-shopu) v černé, stříbrné a zlaté barvě. Někteří prodejci se však snaží konkurovat a pouzdro tak lze sehnat i za cenu jen málo převyšující jeden tisíc korun.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
LED View Cover 1 590 Kč 1 100 Kč cca 500 Kč

Líbilo se nám:

  • notifikace zmeškaných událostí
  • možnost nastavit si vlastní ikony volajících
  • poctivé ukotvení telefonu
  • přihrádka na kreditní karty
  • možnost interakce

Nelíbilo se nám:

  • časový interval zobrazení nelze upravit
  • nadsazená oficiální cenovka
  • odběr energie ze smartphonu

S-View Flip Cover: okénko plné informací

Stálicí v nabídce příslušenství společnosti Samsung je pouzdro S-View Cover, které má na své přední straně malé transparentní okénko z plastu. To slouží jak pro zobrazení notifikací, tak také pro rychlé spuštění aplikací Fotoaparát a Telefon, odkud následně můžete zavolat oblíbeným kontaktům, které si předem nastavíte. Notifikace nelze nijak dále ovládat, pouze si můžete prohlédnout, co se za dobu vaší nepřítomnosti odehrálo.

S-View Flip Cover

Pouzdro S-View Flip Cover nabídne podobné usazení jako LED View Cover, kdy telefon leží v plastové vaničce, která obepíná boky zařízení. Kryt však pokrývá více umělý povrch než v případě LED View Coveru. Ten se alespoň částečně snaží simulovat povrch kůže, zatímco u S-View Flip Coveru jde o měkký „plyšový“ plast, který nepůsobí zrovna hodnotným dojmem. Jako plus můžeme hodnotit alespoň to, že je kryt poměrně měkký a tedy i celkem příjemný na dotek.

Pouzdro se dá pořídit za cenu okolo 1 200 korun (cena z oficiálního e-shopu), u některých prodejců se však dostanete i na částku pod tisíc korun. K dispozici je v černé, bílé, stříbrné a zlaté barevné variantě.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
S-View Flip Cover 1 190 Kč 750 Kč cca 400 Kč

Líbilo se nám:

  • neustálá informovanost uživatele
  • možnost telefonování se zavřeným pouzdrem
  • možnost fotografování

Nelíbilo se nám:

  • méně kvalitní materiál
  • nemožnost ovládání notifikací

Keyboard Cover: zvyk je železná košile

Velmi zajímavým příslušenstvím je kryt Keyboard Cover, který jsme poprvé spatřili u modelu Galaxy S6 edge+. Jde v podstatě o nasazovací pouzdro ve stylu Leather Coveru, které má ještě samostatnou (oddělitelnou) hardwarovou QWERTZ klávesnici. Tu jednoduše přiklapnete na boky krytu – zepředu, když na ní chcete psát, anebo zezadu, pokud klávesnici aktuálně nechcete používat. Po nasazení klávesnice se obraz automaticky vertikálně smrskne na tu část, která zůstane odkrytá. Klávesnice nekomunikuje s telefonem bezdrátově, ale přenášením tlaku. Po nasazení si lze všimnout, že virtuální klávesy pod krytem se rozmístí přesně tak, jak jsou jednotlivé klávesy rozmístěny na hardwarové části. Magie se tedy nekoná.

Keyboard Cover

Klávesnice nás vcelku překvapila. Od doplňkových hardwarových klávesnic nikdy nečekáme nic převratného, ale Samsung nastavil poměrně dobrou zpětnou vazbu, a tak je psaní vcelku pohodlné. Samozřejmě se zde nedosahuje takových kvalit jako například u produktů značky BlackBerry, během pár hodin jsme si však na klávesnici zvykli. Psaní se poměrně zrychlilo a hlavně – zadávání bylo přesnější i poslepu, a to i přesto, že klávesy jsou velmi malé a namačkané jedna vedle druhé. Pokud jste zvyklí ze svého bývalého smartphonu na hardwarovou klávesnici, adaptace vám nebude činit velký problém.

Bohužel, na zapůjčeném vzorku lehce zlobila klávesa s písmenem „M“. Její stisk byl registrován až po důkladnějším zmáčknutí. To se samozřejmě projevilo na rychlosti psaní. Před nákupem tedy doporučujeme vyzkoušet funkčnost všech kláves rovnou na místě, abyste se pak zbytečně nemuseli soustředit na psaní jednotlivých písmen.

Nevýhoda tohoto pouzdra je jasná – klávesnice zakrývá senzor otisků prstů, respektive domovské tlačítko, které nově simuluje tlačítko na fyzické klávesnici. Na té však senzor není. Pokud tedy obrazovku odemykáte otiskem, musíte si zvyknout na zadávání PINu (případně vždy sejmout klávesnici). Nepotěší ani to, že klávesnice není podsvícená, a tak je psaní potmě trochu obtížnější.

Příjemně nás překvapilo to, že ač je klávesnice nasazovací, drží na svém místě poctivě a i sejmutí je poměrně snadné. Stejně tak potěší povrchová úprava krytu, na kterém klávesnice drží. Ta má protiskluzovou vrstvu, a tak je psaní pohodlnější. Nelze říci, že je psaní na hardwarové klávesnici rychlejší, protože většina uživatelů dokáže psát rychle i na softwarové klávesnici. Tento kryt tak ocení především příznivci klasických klávesnic. Za tuto „parádu“ si Samsung účtuje nemalých 1 800 korun, k dispozici máte rovněž několik barevných variant (černá, zlatá a stříbrná verze). Ceny napříč internetem se příliš neliší, nejméně zaplatíte zhruba 1 400 korun.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Keyboard Cover 1 790 Kč 1 400 Kč cca 400 Kč

Líbilo se nám:

  • nápad
  • možnost uchycení na zadní straně
  • vcelku kvalitní odezva

Nelíbilo se nám:

  • zakrytí senzoru otisků prstů
  • problémová klávesa „M“ u testovaného kusu
  • psaní nemusí být nutně rychlejší

Clear View Cover: vidím displej

Dalším zajímavým kusem příslušenství je Clear View Cover, který se pokouší sloučit S-View Flip Cover a LED View Cover. Konstrukce zůstává stejná – pevné spojení zajišťuje vanička, avšak tentokrát telefon drží víceméně jen za rohy, kdy jeho boky zůstávají odhalené. Díky tomu Samsung docílil tenčího provedení, takže pouzdro nevypadá tak nápadně. Na druhou stranu zákazník přijde o benefit v podobě ochrany kovového rámu, k jehož poškození stačí málo.

Clear View Cover

Přední část tvoří průhledný plast, který umožňuje pohled na displej. Jakmile se pouzdro zaklapne, displej pohasne a na pár vteřin zobrazí čas, datum a případné zmeškané notifikace. Pokud máte například příchozí hovor, přímo přes plastové okénko jej lze přijmout, stejně tak i odmítnout. Spravovat můžete také budík, kdy opět stačí přejet přes průhledný díl. Je trochu zvláštní, že čas i zmeškané notifikace po pár vteřinách pohasnou a vy je tedy musíte zobrazit odemykacím tlačítkem, čímž displej znovu rozsvítíte. Novinky disponují technologií Always On, a tak nerozumíme, proč Samsung této možnosti nevyužil a nenechal nezbytné informace svítit neomezenou dobu.

Celkově Samsung musíme pochválit za vylepšení několika detailů. Plastový díl nedoléhá na displej přímo, jako tomu bylo u předchozí generace Clear View Coveru pro Galaxy S6, a tak nehrozí poškrábání displeje v případě, že by mezi prostor plastového dílu a skla vnikl nějaký předmět. Zbytečně výrazně působí kloub pouzdra, naštěstí při zavřeném stavu nejde téměř vidět. Zadní díl pouzdra je vyveden z lesklého plastu, tudíž bohužel přitahuje otisky prstů a malé škrábance. I tak hodnotíme Clear View Cover veskrze pozitivně – novinkám zkrátka sluší a k dispozici je v mnoha barevných variantách včetně zlaté, stříbrné a černé. Doporučená cena činí 1 390 Kč, sehnat však lze i za 900 korun.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Clear View Cover 1 390 Kč 900 Kč cca 500 Kč

Líbilo se nám:

  • přehled o notifikacích
  • možnost volání
  • luxusní design, tenké provedení

Nelíbilo se nám:

  • doporučená koncová cena
  • zbytečně výrazný kloub krytu

Wireless Charger Stand: elegantně a rychle

Bezdrátové nabíječky jsou v kurzu, a tak nemohl zůstat pozadu ani Samsung. Ten připravil nový model Wireless Charger Stand, který sestává ze dvou plastových kruhů. Ten spodní slouží jako podpěra a po usazení do stojánku je tedy telefon téměř ve vzpřímené poloze.

Wireless Charger Stand

Nabíjecí podložku tedy můžete chápat i jako jednoduchý stojánek pro sledování videa, zatímco se váš telefon dobíjí. Vzhledem k přítomnosti funkce Fast Charging probíhá i bezdrátové nabíjení rychle – Samsung Galaxy S7 lze tímto způsobem dobít za zhruba 125 minut, což je jen o 35 minut déle, než by se smartphone nabíjel kabelem z elektrické sítě. Zrychlení oproti běžné bezdrátové nabíječce bez technologie Fast Charge činí citelných 50 minut. Do bezdrátové nabíječky samozřejmě musí být připojen kabel s adaptérem, který funkci Fast Charging zvládá také. V opačném případě se nabíjí klasicky pomalu, tedy necelé 3 hodiny. O tom, že se zařízení nabíjí, informují LED diody, které jsou umístěné na spodní hraně nabíječky.

Na pohled působí nabíječka velmi solidním dojmem, a tak si v interiéru jistě najde svoje místo a nebude tak potřeba schovávat ji. O to, aby telefon z podložky nesklouzl, se stará decentní pogumovaná linka, která se táhne po celém obvodu hlavní nabíjecí části.

Cena je nastavena na rozumných 1 490 Kč. Pokud se vám i tak zdá vysoká, někteří prodejci tuto nabíjecí podložku nabízí za zhruba 1 100 korun. Nutno podotknout, že kabel s adaptérem musíte využít vlastní – v balení žádný nedostanete. Bezdrátovou podložku zakoupíte jak v černé, tak také v bílé barvě.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Wireless Charger Stand 1 490 Kč 1 050 Kč cca 400 Kč

Líbilo se nám:

  • luxusní design a zpracování
  • poměrně rychlé nabíjení

Nelíbilo se nám:

  • adaptér není součástí balení

Wireless Charging Back Pack: s batůžkem na cesty

Jako největší zvláštnost z doplňkového příslušenství pro Samsung Galaxy S7 (edge) lze považovat Wireless Charging Back Pack. Jde v podstatě o powerbanku ukrytou do těla krytu s funkcí bezdrátového nabíjení telefonu. Rozměry se obě varianty samozřejmě liší. Pro Samsung Galaxy S7 platí rozměry 145,2 × 72,6 × 16,3 mm a hmotnost 113,5 gramů, pro Samsung Galaxy S7 edge poté 153,9 × 75,6 × 16,2 mm a hmotnost 126 gramů. Tloušťka napovídá, že smartphonu opravdu nasadíte malý batůžek. Název příslušenství je tedy zcela vypovídající.

Wireless Charging Back Pack

Ač se může na první pohled zdát, že jde o naprostou zbytečnost, není tomu tak. Pokud potřebujete urgentně zvýšit výdrž vašeho zařízení a nemáte čas ani prostor u sebe nosit powerbanku a microUSB kabel, postačí toto příslušenství. Telefon do pouzdra vložíte a po stisknutí tlačítka na vrchní straně se automaticky spustí bezdrátové nabíjení. Zde je však několik úskalí. Bezdrátové nabíjení není na rozdíl od nového typu bezdrátové nabíječky rychlé (kryt nepodporuje technologii Fast Charging), a tak dobíjení zabere několik hodin. Nabíjení by konkrétně mělo trvat 4 hodiny a 5 minut, avšak zcela jistě to říct nelze. Proč?

Back Pack totiž nabízí jen omezenou kapacitu. Model pro Galaxy S7 nabídne 2 700 mAh, pro Galaxy S7 edge by měla být kapacita o 400 mAh vyšší. Nejde tedy o to, že by měl Back Pack posloužit jako nabíječka – spíš má zvyšovat základní kapacitu baterie. Po vložení zcela vybitého Samsungu Galaxy S7 s kapacitou 3 000 mAh se díky krytu telefon nabil na 60 %, poté se nabíjení zastavilo, protože se kryt vybil. Ztrátovost je tedy bohužel poměrně vysoká.

Dobíjení baterie v krytu probíhá pomocí standardního microUSB konektoru a stav nabití signalizují čtyři LED diody. Ty se postupně rozsvěcují podle toho, nakolik je už baterie dobitá. Velká výhoda krytu spočívá v tom, že nikterak neomezuje přístup k microUSB ani 3,5milimetrovému jack konektoru. Oproti Leather Coveru se zde navíc nachází také výřez pro druhý mikrofon, což potěší. Tlačítka po bocích jsou sice schovaná, Samsung však nezapomněl na možnost jejich stisku i přes kryt pomocí zeslabené vrstvy plastu, která přenáší tlak na tlačítka pod krytem.

Celkově vzato kryt působí poměrně kvalitním dojmem. Potěšila nás zadní strana, která v ruce neklouže a nehrozí tedy vypadnutí telefonu z ruky. Usazení přístroje v krytu by však mohlo být o trochu lepší. Nejde o to, že by měl tendenci vyklouzávat z prostoru krytu. Pokud by vám však kryt spolu s telefonem spadl na zem, s největší pravděpodobností by se telefon z krytu uvolnil. Nepotěší ani to, že kryt nepřečnívá ještě kousek nad displej jako u Leather Coveru. Pokud smartphone s krytem položíte displejem na podložku, dochází zde k přímému kontaktu.

Rozhodně nepotěší cena. Pro oba modely je oficiálně nastavena na 2 300 korun, což není málo. Na internetu jsou však ceny příjemnější a pouzdro lze sehnat i za 1 600 korun. Na druhou stranu je nutno si uvědomit, že kromě samotné baterie je v krytu integrovaná i cívka pro bezdrátové nabíjení, což si žádá nákladný výrobní postup. Dodáme, že kryt se prodává v černé a stříbrné barvě.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Wireless Charging Back Pack 2 290 Kč 1 600 Kč cca 700 Kč

Líbilo se nám:

  • přísun energie bez kabelů
  • notifikační LED diody
  • vcelku svižné nabíjení pouzdra
  • průchod pro sekundární mikrofon

Nelíbilo se nám:

  • displej není chráněn
  • ne zcela pevné uchycení smartphonu ke krytu
  • vysoká cena

Powerbanka 5 100 a 10 200 mAh: rychlý zdroj energie

Další možnost nabíjení přináší záložní zdroj energie, tedy klasická powerbanka. Samsung má v nabídce dvě: jednu s kapacitou 5 100 mAh, kterou předurčuje pro Galaxy S7, a jednu doporučenou pro Galaxy S7 edge, která nabídne dvojnásobnou kapacitu. Samozřejmě nehraje roli, jakou powerbanku použijete s jakým telefonem – zkrátka zvolíte tu, jejíž kapacitu využijete. Powerbanka disponuje technologií Fast Charging. Nabíjení tedy probíhá stejně rychle jako pomocí adaptéru do sítě (zhruba 85 minut u Galaxy S7). Skvělé je, že powerbanka se rychle i nabíjí – kapacita 10 200 mAh se adaptérem s technologií Fast Charge dobije během 3 hodin a 50 minut. Velmi slušný výsledek, co myslíte?

PowerBank Samsung 10200 mAh

Na powerbance není nic zvláštního – jedná se o klasický obdélníkový formát, kde překvapí snad jen použití kovových materiálů. Rozměry jsou příjemné, hmotnost okolo 300 gramů je logicky vyšší.

Cena se odvíjí od kapacity. Oficiální cena verze s nižší kapacitou činí 1 490 Kč, za dvojnásobnou kapacitu si připlatíte jen 250 Kč. U prodejců na internetu však lze sehnat powerbanky výhodněji: nižší kapacitu okolo tisícovky, dvojnásobná kapacita vyjde o 250 Kč dráž. Například konkurence od Xiaomi je levnější, ne vždy je ovšem k dispozici rychlé nabíjení. Obě verze jsou k dostání ve zlatém, černém a stříbrném provedení.

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Powerbanka 5 100 mAh 1 490 1 000 cca 500 Kč
Powerbanka 10 200 mAh 1 750 Kč 1 250 Kč cca 500 Kč

Líbilo se nám:

  • nabíjení smartphonu stejně rychlé jako ze sítě
  • kovové zpracování, příjemné rozměry
  • notifikační LED diody
  • svižné nabíjení samotné powerbanky

Nelíbilo se nám:

  • pouze jeden USB výstup

Doba nabíjení jednotlivými způsoby

Nabíjení telefonu (100 %) Nabíjení příslušenství Fast Charging
Adaptér ze sítě 1:25 hod. ano
Běžná bezdrátová nabíječka 2:55 hod. ne
Wireless Charger Stand 2:05 hod. ano
Wireless Charging Back Pack 4:05 hod. 2:20 hod. ne
Powerbanka 10 200 mAh 1:25 hod. 3:50 hod. ano

Cenové srovnání

Ceny příslušenství od Samsungu nejsou zrovna nízké. Různí prodejci však nabídnou zajímavé akce a ušetřit tak můžete i 400 Kč na krytech a více než 500 Kč na nabíjecím příslušenství. Stačí chvilku hledat a vybrat si ověřené prodejce.

Cenové srovnání pouzder/krytů

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Leather Cover 990 Kč 600 Kč cca 400 Kč
LED View Cover 1 590 Kč 1 100 Kč cca 500 Kč
S-View Flip Cover 1 190 Kč 750 Kč cca 400 Kč
Keyboard Cover 1 790 Kč 1 400 Kč cca 400 Kč
Clear View Cover 1 390 Kč 900 Kč cca 500 Kč

Cenové srovnání nabíječek a nabíjecích podložek

Oficiální cena Cena u prodejců od Ušetříte
Wireless Charger Stand 1 490 Kč 1 050 Kč cca 400 Kč
Wireless Charging Back Pack 2 290 Kč 1 600 Kč cca 700 Kč
Powerbanka 5 100 mAh 1 490 Kč 1 000 Kč cca 500 Kč
Powerbanka 10 200 mAh 1 750 Kč 1 250 Kč cca 500 Kč

Zhodnocení a závěr: vybere si každý

Z nabídky doplňkového příslušenství si vybere každý. Pouzdra jsou velmi zajímavá, nás osobně nejvíce zaujal Clear View Cover, který debutoval už u Samsungu Galaxy S6. Vysoké ambice má také nabíjecí kryt Back Pack, avšak ten by mohl nabídnout větší kapacitu baterie. Bezdrátový nabíjecí stojánek se hodí i do moderních interiérů.

Clear View Cover

Také nás zaujaly powerbanky – smartphone nabijí stejně rychle jako adaptér v síti a i nabíjení samotné powerbanky trvá několika málo hodin. V tomto ohledu tedy můžeme přimhouřit oko i nad trochu vyšší cenou oproti konkurenci. Pokud bychom naopak měli vybrat, co se příliš nepovedlo, bude to Leather Cover, jehož cena není vzhledem ke kvalitě zpracování adekvátní. Příliš se nám nezamlouvá ani S-View Flip Cover, který bohužel působí již na pohled trochu zastaralým dojmem. Co se nejvíce líbí vám?

Diskuze ke článku
Absolon Novak
Absolon Novak
Naposledy upraveno: 19. 5. 2016 07:25
Leather Cover je inspirované leather case od Apple.
LED View Cover je zajímavý nápad, ale provedení je hnus.
S-View Flip Cover je také hnus.
Clear View Cover by bylo hezké nebýt z levných nekvalitních materiálů, ale co chtít po firmě, která tvoří design bez špetky vkusu tím, že otrocky kopíruje Apple a okopírovaný design domrví právní oddělení, které ho musí uzpůsobit aby neporušoval design patentovaný Applem.
kleinak
p. Nováku, perfektní fotka, tak jsem se zasmál. Díky.
kleinak
Led View Cover je max. na prd a trochu ořezaný, když Samsung má funkci Always On, se stálímčasem a notifikacemi
Clear S-View Flip Cover for Galaxy S7 .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze