Realme GT Neo 3 Naruto Edition je stylovka, která zaujme nejen fanoušky mang

Včetně videa
Realme GT Neo 3 Naruto Edition je stylovka, která zaujme nejen fanoušky mang
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Podívejte se, co se nachází uvnitř stylového balení
  • Záda v oranžovo-modrém provedení umí vzbudit pozornost

Realme GT Neo 3 se již podařilo zapsat do historie jako smartphone s extrémně výkonným 150W nabíjením, který se však rozhodně nemusí stydět ani za kvalitní 120Hz AMOLED panel či výkonný čipset MediaTek Dimensity 8100. A jelikož má Realme v oblibě speciální edice, rozhodlo se vydat Realme GT Neo 3 Naruto Edition. Co všechno se nachází v balení a čím je tato edice zajímavá?

Realme GT Neo 3 Naruto Edition je stylovka, která zaujme nejen fanoušky mang

Zážitkový unboxing

Hned na začátek bych rád předeslal, že osobně celosvětově známou mangu Naruto nesleduji, i přesto jsem však o tomto fenoménu mnohokrát slyšel, pravděpodobně stejně jako vy. Ať už se však řadíte mezi fanoušky Naruta, či nikoliv, věřím, že oceníte pěkně zpracované balení v podobě válcovitého pouzdra, které se otevírá z boku. Pouzdro je přitom vyrobeno z eko kůže a má tematicky tmavě červenou barvu.

Realme GT Neo 3 Naruto Edition

Zážitek z unboxingu však odstartuje již jen pohled na samotnou krabičku, ve které do redakce tato edice dorazila, ta je totiž nadstandardně veliká. V ní se ukrývá již zmíněné pouzdro à la spacák a dále krabička s telefonem, kde majitelé najdou obal, nabíjecí kabel i upravený nabíjecí adaptér v oranžové barvě.

Realme GT Neo 3

Samotný mobil je samozřejmě také v pro sérii Naruto ikonické barvě. Na zádech se snoubí výrazně oranžová, která mění odstín podle dopadajícího světla v kombinaci se sytě modrou. Po stranách pod fotomodulem jsou také tři proužky v lesklém provedení, které design telefonu pěkně dotvářejí. Dále v balení najdeme stylový nástroj pro vytažení slotu na SIM, nálepky či ochranné pouzdro, které je v námi rozbalované edici pouze průhledné (existuje však i verze s potiskem).

Realme GT Neo 3

Na pravém boku je vypínací tlačítko s příjemnou povrchovou úpravou a na druhé straně pak ovládání hlasitosti (nejedná se však o kolébku, nýbrž o dvojici rozdělených tlačítek). Přímo z výroby je na telefonu ochranná fólie, která se může hodit vzhledem k tomu, že zařízení (oficiálně) nedisponuje ochranným sklem. Uvnitř GT Neo 3 Naruto Edition je pak výkonný čipset MediaTek Dimensity 8100, 256GB úložiště a 12 GB RAM, což by mělo stačit i velmi náročným hráčům. Samozřejmě nechybí ani rozhraní odkazující na Naruto, tj. speciální sada ikonek, tapet nebo třeba animace nabíjení. Pokud se vám však tento „skin“ nelíbí, můžete jej vyměnit za standardní vzhled.

Na českém trhu prozatím nepochodíte

Pokud se vám tato speciální edice líbí, pravděpodobně vás příliš nepotěšíme, neboť v České republice se alespoň prozatím oficiálně neprodává. Rozhodli-li byste se nákupu jinde na evropském trhu, vyjde v přepočtu zhruba na 12 tisíc korun.

Realme GT Neo 3 256+12 GB

Rozměry163,3 × 75,6 × 8,2 mm, 188 g
DisplejSuper AMOLED, 6,7" (2 412 × 1 080 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorMediaTek Dimensity 8100, 4×2,85 GHz + 4×2 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 500 mAh, doba nabíjení: 0:16 hodin
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze