Nubia Z18 s minimálními rámečky se objevila v testu Geekbench

2× aktualizováno
3
Nubia Z18 s minimálními rámečky se objevila v testu Geekbench
  • Vlajková Nubia Z18 nabídne velký displej takřka zcela bez rámečků
  • Výbavu podrží Snapdragon 845 či až 8GB operační paměť
  • Představit se mají dvě verze, přičemž Z18s má mít sekundární displej na zadní straně

Aktualizováno 10. 7. 2018

Na Nubii Z18 se jistě mnozí těší. První snímky, v článku níže, naznačují, že by mohlo jít o zařízení se skutečně miniaturními rámečky. Nové informace zmiňují příchod klasické verze Z18 a prémiové Z18s, která má disponovat druhým displejem na zadní straně. Klasická Nubia Z18 byla zachycena v Geekbenchy s procesorem Snapdragon 845 a 6GB operační pamětí. Displej o velikosti 5,99 palce se pochlubí Full HD+ rozlišením a duální fotoaparát nakombinuje rozlišení 24 a 8 megapixelů. Baterie bude mít kapacitu 3 350 mAh a operačním systémem má být Android 8.1 Oreo.

Aktualizováno 26. 6. 2018

Po více než měsíci opětovně slyšíme o chystané Nubii Z18, což bude vlajkový model této značky spadající pod výrobce ZTE. Na nové fotografii je vidět celý telefon, na kterém lze obdivovat malé rámečky nejen po stranách, ale také nad displejem. Pod ním je pak pouze malá brada. Pokud bude finální zařízení skutečně vypadat jako na doposud uniklých fotografiích, máme se rozhodně nač těšit.

Nubia Z18
Nubia Z18

Původní informace z 11. 5. 2018

Čínské ZTE slaví v poslední době úspěchy se stylovou řadou Nubia. Zdá se, že nejinak by tomu mohlo být i v letos. Naznačují to první úniky. Nubia Z18 bude vlajkový telefon a výrobce se pokusí do co nejmenšího těla dostat co největší displej. Lze tak soudit dle prvně uniklé fotografie, na které vidíme část připravovaného smartphonu, jehož displej je po stranách mírně zakřivený a takřka nelze spatřit jakékoliv rámečky. Vypadá to také, že si výrobce odpustí nepříliš oblíbený výřez v horní části displeje. Využití čelní plochy by tak mohlo hravě přesáhnout 90 %, neboť tuto hranici pokořil již současný model Z17s, jehož fotografii můžete vidět v úvodu článku. Stojí za připomenutí, že podobný telefon s minimálními rámečky dle všeho připravuje rovněž Lenovo.

Nubia Z18
Nubia Z18

Výbava by dle prvotních spekulací měla stát na procesoru Snapdragon 845 a 8GB operační paměti. K představení Nubie Z18 má dojít již během června. Zatímco na domácím čínském trhu bude nad Androidem 8.1 Oreo nadstavba Nubia UI, pro globální trh by novinka mohla nabídnout Android v čisté podobě.

Diskuze ke článku
Alvaro
Fakt úsměvný je tento boj o rámečky... po koupi telefonu s nulovými rámečky si na něj každý natáhne gumovou šprcku :-D
haha
o to přece nejde o nějakou šprcku ne? nebo jsi fakt tak mimo?
Hnizdo
Kde bude mozne Z18kupit ? Je uz koniec septembra a nikde som ho nevidel ....dik

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze